Logo

Lavazza BLUE

En lille kapsel med stor smag!

Med Lavazza BLUE får du fuldgastronomisk italiensk kaffekultur lige så intenst som ved håndbryg. Bryg som dine kunder ønsker det med enkle eller dobbelte doseringskapsler. Altid med espressoens sanselige, serveringsvenlige smags- og intensitetsprofiler bag hver kop. Lavazza giver dig endeløse muligheder og frihedsgrader, lige der hvor dine kunder er. Det er garanti for topmålet af kaffenydelse i hver kop – helt nemt og enkelt. 

Hvorfor vælge BLUE?

1. KAPSLERNE 

Med BLUE kaffekapsler er du garanteret en perfekt brygget kaffe, som ikke går på kompromis med den velkendte friskhed og aroma, som du kender fra Lavazza. 

KVALITET

 • BLUE kaffekapsler giver en vedvarende kaffekvalitet fra første til sidste kop. 
 • Kapslerne er tæt forseglet, hvilket gør, at du altid får en frisk lækker kop kaffe, som bibeholder sin aroma. Kapslerne er på den måde en fordel, hvis forbruget af kaffe er meget varierende. Bønner og formalet kaffe mister aroma, hvis det står for længe uden at blive brugt – men med kapslerne er du sikret, at kvaliteten altid er i top.
 • Med det brede udvalg af kapsler findes der en BLUE kapsel til enhver smag. I sortimentet findes der både enkelt og dobbeltdosis kapsler, som møder en hver kundes behov. 
 • Kaffekapsler er også en fordel, hvis du har meget skiftende personale, som benytter kaffemaskinen. Med kapslerne er man altid sikker på at servere en fremragende kaffe til gæsterne – også selvom personalet ikke er oplært i at bruge en manuel espressomaskine.

 

MILJØ, BÆREDYGTIGHED OG FORDELE

 • Kapsel formatet sikrer at alt kaffen i kapslen bliver brugt. På den måde undgår man kaffespild og overproduktion.
 • Et minimum af kaffespild er både en bæredygtig og økonomisk løsning. 
 • Med ét enkelt tryk på en knap, opnår du maksimal kvalitet.

Det siger Restaurant Fyrtøjet om BLUE

”Vi efterspurgte en rigtig god espresso kaffe, der er let at brygge. Det har vi fået med BLUE-løsningen fra Lavazza.

Derudover er maskinen meget let at rengøre, hvilket bestemt også er et plus. Og så har vi jo fået et kaffebrand, som rigtig mange af vores gæster allerede kender”.

Nemt, hurtigt og fremragende

 

2. MASKINERNE

Lavazza BLUE maskinerne er brugervenlige og professionelle. Maskinen er automatisk, hvilket betyder, at du blot skal vælge den foretrukne kaffekapsel, trykke på en knap, og så er du sikret en kvalitetskaffe udover det sædvanlige.

Blandt andre fordele, er det værd at nævne, at alle BLUE maskiner er energisparende. Efter en inaktiv periode slukker maskinen af sig selv, og er derefter klar til at blive brugt igen med kun et tryk. 

Der er fremstillet en BLUE maskine til enhver målgruppe. Hvad end du har brug for en maskine til hotel, café, restaurant eller kontoret, findes den ideele løsning dertil.

Virksomheder og kontorer

Smagen af professionel espresso i doseringskapsler
LB2317
er en hurtig, fleksibel og kompakt espressomaskine med mulighed for at brygge lækre og velsmagende
kaffedrikke med frisk mælk. Det giver mange valgmuligheder, en bred smagsvariation og høj brugervenlighed.

LB2317 er den første Lavazza BLUE maskine med «one touch integrated milk solution«. Maskinen laver nemt og hurtigt en fremragende espresso og cremede mælkebaserede kaffedrikke.

 

 • Variationsstærk! Byder fx på Espresso, Caffè Crema, Cappuccino, Latte Macchiato, varmt vand
 • Separat udtag til varmt vand så man kan lave te og kakao
 • Kan tilkobles køleskab
 • All-in one professionel espressomaskine
 • Lækkert & æstetisk med ”one touch” design

 

Café, hotel og restaurant

Én kapsel – ét tryk… perfekt kaffenydelse
LB47
05 espressomaskinen er den perfekte løsning til caféer, hoteller og restauranter. Det flotte, stilsikre barista-look passer ind i alle indretninger og giver et professionelt cafémiljø. Maskinen er betjeningsvenlig og gør det nemt at servere den perfekte espresso hver gang – med blot én kapsel og ét tryk.

Med den integrerede, automatiske mælkesteamer får du en cremet, luftig og silkeblød mælkeskum til den perfekte espresso, cappuccino, caffè latte, espresso macchiato eller hot milk. Espressomaskinen fås som både 1 grp. og 2 grp.

 

 • Velbrygget espresso i hver eneste kop
 • Moderne barista design
 • Betjeningsvenlig
 • Variationsstærk
 • Automatisk mælkesteamer

 

Kaffenydelse HVER gang - helt enkelt!

Best. Lavazza. Ultimate. Espresso.

logo
bean