Logo

Hvorfor lease en kaffeautomat?

Leasing af kaffeautomater kan være en god løsning for virksomheder, der ønsker at have en professionel kaffeløsning tilgængelig uden at skulle investere i en dyrere kaffemaskine.

Månedlig leasingafgift

Når man leaser en kaffeautomat, betaler man en månedlig leasingafgift i stedet for et engangsbeløb, som man gør hvis man ønsker at eje maskinen. Leasingperioden kan variere fra 12 til 60 måneder, afhængigt af aftalen, hvilket giver virksomheden stor frihed til at bestemme selv. Det kan være en fordel, hvis man ønsker at skifte kaffeautomaten ud efter et par år, eller hvis man ikke ønsker at binde sig på en større investering i en kaffeautomat.

 

Fordele ved leasing af kaffeautomater

Leasing af kaffeautomater kan være en god løsning, hvis man ønsker at have en automat med flere funktioner, som eksempelvis cappuccino og latte macchiato, men ikke ønsker at betale den fulde pris for en sådan maskine. Er man usikker på virksomhedens behov for kaffeautomaten, kan leasing også være en god måde, hvorpå virksomheden kan køre en prøveperiode med kaffeautomaten.

Derefter kan man så evaluere, hvorvidt det kan betale sig at have kaffeautomaten stående i virksomheden. Er den blevet benyttet nok til, at det kan betale sig at have den stående, eller viser det sig at medarbejderne foretrækker andre løsninger, som f.eks. at medbringe kaffe hjemmefra.

Service og vedligehold i leasingaftalen

En anden fordel ved leasing er, at man ofte kan få service og vedligeholdelse inkluderet i leasingafgiften. Det betyder, at man ikke skal bekymre sig om at betale ekstra for reparationer og vedligeholdelse af kaffeautomaten.

Man får derfor en fast månedlig udgift, som man kan budgettere ud fra. På den måde undgår man ubehagelige uforudsete regninger, der potentielt kan gøre en kæmpe forskel i virksomhedens budget.

Netop de uforudsete regninger er en af de fordel der er ved leasing, frem for en maskine man køber. Der kan nemlig komme uforudsete udgifter i forbindelse med vedligeholdelse eller reparation af maskinen. 

 

Leasingkrav og overvejelser 

For at lease en kaffeautomat skal man som oftest have en forretning eller som minimum et CVR-nummer. Det er også vigtigt at undersøge, om leasing udbyderen tilbyder leasing til netop den type virksomhed man driver, og om man opfylder deres krav til kreditværdighed.

Derudover er det også altid en god idé at sætte sig godt ind i leasingaftalen, så man undgår at blive overrasket over eventuelle krav eller ansvar. Står der f.eks. noget om, at service kun er inkluderet i prisen, hvis visse betingelser er opfyldt – så skal man naturligvis være opmærksom på dette inden man leaser kaffemaskinen.

Professionel kaffeløsning tilpasset jeres kaffeforbrug 

Som tidligere nævnt, kan leasing af kaffeautomater være en god løsning for virksomheder, der ønsker at have en professionel kaffeløsning tilgængelig, men ikke ønsker at investere i en dyrere kaffemaskine.

Men vælger man at lease en kaffeautomat, kan man med fordel overveje hvor avanceret det skal være, alt efter behovet på arbejdspladsen. Her kan man f.eks. vælge at tage udgangspunkt i det nuværende kaffeforbrug, hvor meget kaffe bliver der drukket, hvilken type kaffe bliver der drukket mest af osv. 

 

logo
bean