Logo

 


 

GUIDE: Hvilken kaffeløsning skal du vælge til dit hotel eller konferencecenter?

 

d. 20.08.19 

Til morgenmaden, i restauranten, på værelserne, i mødelokalet og i personalerummet. Der er brug for kaffe i mange forskellige situationer på et hotel eller konferencecenter. Læs med og bliv klogere på hvilke kaffeløsninger, der opfylder de mange forskellige behov.


Når du skal vælge kaffeløsning, er der en lang række overvejelser, der går forud:
 

  • Hvor mange mennesker skal kaffeautomaten betjene?
  • Hvor skal kaffeautomaten placeres?
  • Skal maskinen kunne brygge både kopper og kander?
  • Hvor stort drikkeudvalg er der behov for?
     

Svaret på spørgsmålene afhænger naturligvis af hvor og i hvilke situationer, der skal serveres kaffe. Vi guider dig gennem de mest gængse kaffesituationer – på hoteller og konferencecentre – og kommer med anbefalinger til hvilke maskiner, du kan kigge nærmere på.
 

Hvilken kaffemaskine er bedst ved morgenbuffeten?

Der er typisk mange mennesker ved en morgenbuffet, som enten skal betjene sig selv ved en kaffeautomat, eller som får kaffen serveret i små kander ved bordene.

Vores erfaring siger os, at det i høj grad er almindelig sort kaffe, der bliver drukket om morgenen (i hvert fald i Danmark). Derfor kan det være værd at overveje, om der er behov for to kaffeløsninger:
 

  • Én til sort kaffe med høj bryggehastighed, så du undgår kø og ventetid.
  • Og én med et større udvalg af både mælkebaserede espressodrikke, varm kakao og vand til te-drikkerne.
     

Vi anbefaler at du tager et kig på følgende maskinløsninger:
 

BUNN anlæg (hele bønner eller formalet kaffe)

  • Sort kaffe
  • Udskænkning i kop/kande
  • Stor kapacitet
  • Bryg på forhånd og hold kaffen varm

Bryganlæg (formalet kaffe)

Dette bryganlæg er beregnet til køkkenet, hvorfra kaffen skænkes i kander.

  • Sort kaffe
  • Udskænkning i kande
  • Bryg på forhånd & hold kaffen varm

Kalea Plus (espresso og hele bønner) 

  • Stort drikkeudvalg
  • Hele bønner og frisk mælk
  • Stor kapacitet
  • Udskænkning i kop

 9100 B2C (hele bønner) 

  • Stort drikkeudvalg
  • Hele bønner
  • Udskænkning i kop/kande

9100 R&G (formalet kaffe) 

  • Stort drikkeudvalg
  • Udskænkning i kop/kande

 

Hvilken kaffemaskine er bedst i hotellets restaurant og bar?

I restauranten og i baren oplever du typisk ikke, at mange har brug for kaffe på én gang, som ved morgenmadsbuffeten. Til gengæld vil flere prioritere nydelsen og oplevelsen omkring den ene gode kop kaffe, de bestiller som afslutningen på en god middag.

Derfor er det også andre overvejelser, du gør dig her:

  • Har du barista-uddannet personale?
  • Har du ressourcerne til den daglige rengøring, som det kræver, når I bruger frisk mælk?
  • Skal løsningen være til hele bønner, formalet kaffe eller espresso kapsler?

Vi anbefaler følgende maskiner til hotellets restaurant og bar: 
 

BLUE LB2317 (espresso)

  • Stort drikkeudvalg m. frisk mælk
  • Vandtank
  • Let at brygge – brygger på kapsler
  • Udskænkning i kop
  • Altid frisk kaffe
  • Mulighed for variation med forskellige kapsler

Rancilio 5 eller 7 (espresso)

  • Barista-maskine
  • Manuel eller auto steamer til mælk
  • Stort drikkeudvalg

LB4723 (1-gruppe) eller LB4724 (2-gruppe)

  • Espresso løsning m. kapsler
  • Altid samme gode kvalitet
  • Frisk mælk
  • Stort drikkeudvalg
  • Manuel eller auto steamer til mælk
  • 1 eller 2 grp. maskine

Kalea Plus (espresso og hele bønner) 

  • Stort drikkeudvalg
  • Hele bønner og frisk mælk
  • Stor kapacitet
  • Udskænkning i kop

 

Hvilken kaffeløsning skal du vælge til møde- og konferencecenteret?

Ingen god pause uden god kaffe. Derfor er der brug for en kaffeløsning, der hurtigt kan brygge kaffe til mange, når møde- eller konferencedeltagerne skal have kaffetørsten slukket.

Samtidigt er kaffen – og forplejningen i det hele taget – ét af de parametre, vi bedømmer ud fra, når vi anbefaler konference- og mødefaciliteter til andre i vores netværk. Så kaffen skal være af god kvalitet.

Du bør overveje:

  • Hvor mange mennesker, skal du brygge kaffe til på én gang?
  • Hvor stort drikkeudvalg, skal der tilbydes?
  • Ønsker du kapsler, bønner, formalet eller instant kaffe i din kaffeløsning?
  • Hvor skal kaffen brygges? I køkkenet, i et fælles pauseområde eller i konferencelokalerne?
  • Skal kaffen kunne tages med ind i mødelokalerne?
  • Skal der skabes et hyggeligt miljø rundt om kaffeløsningen?


Vi anbefaler følgende kaffeløsninger til dit møde- eller konferencecenter:
 

BUNN anlæg (hele bønner eller formalet kaffe)

  • Sort kaffe
  • Udskænkning i kop/kande
  • Stor kapacitet
  • Bryg på forhånd og hold kaffen varm

Kalea Plus (espresso og hele bønner) 

  • Stort drikkeudvalg
  • Hele bønner og frisk mælk
  • Stor kapacitet
  • Udskænkning i kop

 9100 B2C (hele bønner) 

  • Stort drikkeudvalg
  • Hele bønner
  • Udskænkning i kop/kande

BLUE LB2317 (espresso)

Denne maskine er kun relevant i mødelokalet, da kapaciteten er for lille til et konferencecenter.

  • Stort drikkeudvalg m. frisk mælk
  • Vandtank
  • Let at brygge – brygger på kapsler
  • Udskænkning i kop
  • Altid frisk kaffe
  • Mulighed for variation med forskellige kapsler

9100 R&G (formalet kaffe) 

  • Stort drikkeudvalg
  • Udskænkning i kop/kande

 

Hvilken kaffeløsning skal du vælge til hotelværelset?

Skru op for hyggen og de gode oplevelser på hotellets værelser med en kaffeløsning, hvor gæsten selv kan brygge sin egen morgenkaffe – eller når dine gæster lander på værelset igen efter en oplevelsesrig dag.

Vælg en kaffeløsning, der matcher følgende:

  • Maskinen skal brygge få kopper
  • Maskinen skal brygge sort kaffe
  • Kaffen skal være af en type, der kan holde sig (på grund af det lave forbrug)
  • Den skal fungere uden fast vandtilføring
  • Nem betjening og høj brugervenlighed
     

Vi anbefaler, at du giver dine gæster en fantastisk kaffeoplevelse på hotelværelset med en af disse kaffeløsninger:
 

LB300 Classy Mini (espresso)

  • Espresso/sort kaffe i kapsler
  • Vandtank
  • Let at brygge
  • Udskænkning i kop
  • Mulighed for variation med forskellige kapsler

Instant kaffe i glas eller pose

  • Instant kaffe til omrøring i kop
  • Flere varianter (Merrild, Merrild økologisk, Lavazza Prontissimo)

Instant kaffe i sticks

  • Lavazza Prontissimo i stick til omrøring i kop

 

Kaffe til hotellets personale

Pauserne i løbet af dagen er dine medarbejderes små frirum – og de er guld værd. Gode pauser er nødvendige, når vi skal yde vores bedste, servicere og ”være på” i mange timer. Dine medarbejdere fortjener god kaffe.

Læs også: Giver god kaffe sunde og glade medarbejdere?

Når du skal vælge en kaffeløsning til personalerummet, bør du overveje følgende:

  • Er der mange, der holder pause på samme tid – så stiller det krav til bryggehastigheden
  • Skal maskinen kunne brygge både i kopper og kander?
  • Brugervenligheden skal være i top
  • Hvor stort drikkeudvalg skal maskinen tilbyde?
  • Er der behov for egenbetaling?
  • Hvor skal maskinen placeres? Det stiller krav til både strøm og vandtilførsel


Vi anbefaler, at du tager et kig på følgende kaffeløsninger til dit personale:
 

 

FB95 (formalet kaffe)

  • Sort kaffe
  • Udskænkning i kop/kande
  • Mulighed for enten chokolade eller mælk

9100 R&G (formalet kaffe) 

  • Stort drikkeudvalg
  • Udskænkning i kop/kande

Novo/Matic (formalet kaffe)

  • Sort kaffe
  • Bryg i kande
  • Vandtank/Fast vand

Optivend 32 TS NG (instant kaffe)

  • Stort drikkeudvalg
  • Udskænkning i kop/kande

 9100 B2C (hele bønner) 

  • Stort drikkeudvalg
  • Hele bønner
  • Udskænkning i kop/kande

BLUE LB2317 (espresso)

  • Stort drikkeudvalg m. frisk mælk
  • Vandtank
  • Let at brygge – brygger på kapsler
  • Udskænkning i kop
  • Altid frisk kaffe
  • Mulighed for variation med forskellige kapsler

 

Vi finder den bedste kaffeløsning til dig

Er du stadig i tvivl om hvilken løsning, du skal vælge? Så kontakt os. Vores konsulenter kommer gerne på besøg hos dig, så finder vi sammen frem til den kaffeløsning, der matcher dine behov bedst.
 


Læs også disse artikler:

Opfyld dine medarbejderes kaffebehov hele dagen

Sådan brygger du en perfekt kop kaffe

Kaffens smag

 


 

logo
bean

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg reservedele?

Ring eller mail:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Hvordan kontakter jeg jer?

Du kan kontakte os her:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08.00 - 16.00, og fredag fra 08.00 - 15.30.

Er det jer, der sælger den originale Merrild kaffe?

Ja, det er os der har den velkendte Merrild-kaffe i sortiment

Vi har både formalet kaffe, hele bønner og instant kaffe. Og vi kan også tilbyde økologisk og bæredygtig Merrild kaffe.

Sælger I kaffeautomater?

Ja, vi har et bredt udvalg af kaffeautomater

Vi har et sortiment, der dækker et bredt behov:

 - Espresso: manuel, fuldautomatisk, BLUE - lille men med stor smag

 - Filter: løsninger til filterbønner og filterbryg

 - Instant: hurtige kaffeløsninger uden at gå på krompomis med smagen

Bliv klogere på vores løsninger her.

Hvor lang tid tager levering?

Hvis du bestiller inden kl. 12.00, modtager du dine varer inden for 2 hverdage.

Sælger I også te?

Ja, det gør vi

Vi har den helt fantastiske Whittington te i sortiment - bliv inspireret.

Du finder også et bredt og velsmagende sortiment af Lipton teer hos os - kig med her.

Accepter cookies på dette website

Ved at besøge www.merrild.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies her>
Du kan altid slette gemte cookies i dine browser indstillinger.