Logo

5 gode grunde til, at en god kaffeløsning er alle pengene værd

Vidste du, at den gennemsnitlige dansker drikker mellem 4-5 kopper kaffe om dagen? Det er især i de skandinaviske lande, at kaffe er blevet til en fast tradition. Vi bruger det meste af vores tid på at være på arbejde, og derfor har kaffen også utrolig stor indflydelse på vores trivsel på arbejdspladsen. Kaffe og arbejde går simpelthen bare hånd i hånd. 

 

Den daglige kaffepause på jobbet påvirker det sociale samvær mellem kollegerne, og den er med til at skabe en sund arbejdskultur. Af den grund er kaffe en meget vigtig del af danskernes hverdag på arbejdspladsen. Vi har derfor fremhævet fem gode grunde til, hvorfor du bør bruge penge på den rigtige kaffeløsning til din virksomhed, så du kan få serveret kvalitetsrig kaffe for kunder, gæster og medarbejdere.

 

 1. Kaffe øger trivsel
  Den gode danske kaffekultur har medført, at kaffe er højt på listen som personalegode på arbejdspladsen. Personalegoder kan netop øge medarbejdernes trivsel, hvilket også gavner virksomheden på længere sigt. Kaffe spiller nemlig en stor rolle for danskernes hverdag. Den øger velfærden og skaber samtidig glæde på jobbet. Med en god kaffeløsning kan det faktisk ikke blive nemmere at få glade og tilfredse medarbejdere.
   

 2. Kaffe øger effektiviteten
  Vidste du, at koffein både styrker kreativiteten og opmærksomheden? En god kop kaffe giver energi, højner effektiviteten og booster kreativiteten. Blandingen af små pauser og koffein under arbejdstiden giver mere energi og øger medarbejdernes effektivitet. En kaffepause som hvilepause modvirker træthed og kan derfor maksimere medarbejdernes produktivitet. Af den grund er en kop kaffe af god kvalitet uundværlig for danskernes hverdag på arbejde.
   

 3. Kaffe kan mindske stress
  Kaffepausen bidrager aktivt til en sund arbejdskultur – både mentalt og fysisk. Mange danskere bruger mange timer foran computeren på jobbet, og det betyder også, at en stor del af arbejdsdagen foregår i siddende stilling. En kaffepause bidrager til det sociale samvær, men sørger også for, at man får brugt benene. Kaffe har også en positiv indflydelse på medarbejdernes mentale energi, så kaffe kan faktisk også mindske stress blandt medarbejderne.
   

 4. Kaffe styrker relationerne på arbejdspladsen
  Den daglige kaffepause har næsten den samme værdi som frokostpausen. Den styrker nemlig et godt fællesskab på en meget uformel måde. Kollegaerne mødes flere gange om dagen ved kaffemaskinen, som så bliver til et vigtigt samlingspunkt på arbejdspladsen. Her kan der snakkes om almindelige hverdagsting, som ikke er arbejdsrelaterede. Derfor er kaffekulturen i Danmark med til at styrke relationerne blandt kollegaerne på arbejdspladsen.
   

 5. Kaffe kan skabe gode kunderelationer
  Har du nogensinde været til et møde uden kaffe? Hvis der serveres kvalitetsrig kaffe til et fysisk kundemøde, kan det have en positiv indflydelse på kundeoplevelsen. God kaffe danner et godt grundlag for kundedialogen og sørger for, at kunderne får et godt indtryk. Mange mennesker kan nemlig godt huske det sted, hvor kaffen har smagt særligt godt. Således kan kaffe altså danne et godt grundlag for gode kunderelationer og være med til at sætte rammerne for et godt kundemøde.

 

 

God kaffe som god investering

Den rigtige kaffeløsning til erhverv er en god investering. Desuden kan en større variation af kaffe også skabe mere tilfredshed på jobbet, da det kan være meget forskelligt, hvordan danskerne drikker og prioriterer deres kaffe. Nogen foretrækker måske cappuccino, mens andre helst drikker americano. Dermed kan du faktisk tage hensyn til dine medarbejderes ønsker, da god kaffe giver motiverede og glade medarbejdere. Du kan finde en nyttig kaffeguide til alle kaffedrikkene her. 

 

Vi håber, at du efter det her indlæg er blevet klogere på kaffe, hvilken påvirkning den daglige kaffepause har på medarbejderne, og hvordan en god kaffeløsning til kontoret kan være med til at skabe en bedre arbejdsplads. Vi håber, at du nu ikke er i tvivl om, at kaffemaskinen er et vigtigt samlingssted på arbejdspladsen. Hos Merrild Lavazza er vi kaffeentusiaster, og derfor har vi samlet al vores kaffeviden, som du kan finde i vores omfattende kaffeunivers. Du kan blandt andet læse mere om de tre måder at høste kaffe på, eller hvordan din kaffe bliver formalet – så kan du blive en rigtig kaffeekspert.

 

Har du lyst til at forkæle dine medarbejdere med en god kaffeløsning og bruge kaffens gode egenskaber til at skabe et positivt arbejdsmiljø?

 

Som kaffeleverandør tilbyder vi skræddersyede kaffeløsninger til alle brancher:
 

Er du på udkig efter en ny kaffeløsning til virksomheden?

Er du på udkig efter en ny kaffeløsning til arbejdspladsen? Hos Merrild Lavazza kan vi skræddersy en kaffeløsning, der passer til lige præcis dine behov. 
 

Kontakt os her – så finder vi en passende kaffeløsning til din virksomhed.


Du har også mulighed for at indtaste dit kaffebehov her. Så sørger vi for, at du får et overblik over, hvilke kaffeautomater og kaffeløsninger, der passer til dit behov og dine præferencer.


Læs også disse artikler:

Del 1: Kaffens historie

I del 1 i Nørdens Kafferejse dykker vi ned i kaffens historie. At kende kaffens historie giver dig en unik mulighed for at vise dine gæster, at du forstår dig på kaffe. 

Læs om kaffens historie her

¡Tierra! – kaffe der bidrager til en bedre verden 

Projektet ¡Tierra! startede i 2002 for at forbedre levevilkår, social udvikling og økonomisk vækst blandt kaffefarmere.

Læs om Tierra her

Det Bæredygtige Kaffetræ

Sådan gør du din køkken-profil mere bæredygtig: Gør det klimavenligt, tag socialt ansvar, bevar regnskoven og skån jordbruget.

Læs artiklen her

 


 

logo
bean

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg reservedele?

Ring eller mail:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Hvordan kontakter jeg jer?

Du kan kontakte os her:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08.00 - 16.00, og fredag fra 08.00 - 15.30.

Er det jer, der sælger den originale Merrild kaffe?

Ja, det er os der har den velkendte Merrild-kaffe i sortiment

Vi har både formalet kaffe, hele bønner og instant kaffe. Og vi kan også tilbyde økologisk og bæredygtig Merrild kaffe.

Sælger I kaffeautomater?

Ja, vi har et bredt udvalg af kaffeautomater

Vi har et sortiment, der dækker et bredt behov:

 - Espresso: manuel, fuldautomatisk, BLUE - lille men med stor smag

 - Filter: løsninger til filterbønner og filterbryg

 - Instant: hurtige kaffeløsninger uden at gå på krompomis med smagen

Bliv klogere på vores løsninger her.

Hvor lang tid tager levering?

Hvis du bestiller inden kl. 12.00, modtager du dine varer inden for 2 hverdage.

Sælger I også te?

Ja, det gør vi

Vi har den helt fantastiske Whittington te i sortiment - bliv inspireret.

Du finder også et bredt og velsmagende sortiment af Lipton teer hos os - kig med her.