Logo

Hvorfor vælge en kaffeløsning med instantkaffe?

 

God kaffe behøver ikke at tage lang tid eller kræve, at du besidder store baristaevner for at lave den. Hvis du ønsker at tilbyde dine kunder, gæster eller medarbejdere god og velsmagende kaffe – uden alt for lang bryggetid – så er vores kaffeløsning med instantkaffe et godt valg. 

Du er sikret en hurtig kaffebrygning, der kan betjene mange mennesker, og med flere kaffeautomater med instantkaffe får du også mulighed for at vælge andre drikke, da der er plads mælkepulver og kakaopulver. 

Har vi fanget din interesse? Så læs med, og bliv klogere på, hvorfor vi anbefaler vores kunder at vælge en kaffeløsning med instantkaffe, når de skal forkæle dine medarbejdere, kunder og gæster med en god kop mokka. Men først … hvad er instantkaffe?

Hvad er instantkaffe? 

Instantkaffe er en særlig type kaffe, som fremstilles ved enten at frysetørre eller spraytørre kaffebønnerne. Mere nøjagtigt bliver kaffebønnerne formalet, hvorefter de opløses i meget varmt vand. Det resulterer i en tyk kaffeekstrakt, der frysetørres og bliver til flager, som skal kværnes til mindre klumper. Til sidst bliver al fugt tørret væk, og bønnerne er blevet til instantkaffe.

Denne proces er bl.a. med til at gøre, at kaffen holder længere, men du kan alligevel nemt og hurtigt lave en god kop kaffe ved blot at tilføje varmt vand – heraf ordet ’instant’, som betyder ’øjeblikkeligt’ eller ’med det samme’ på engelsk. Den kaldes også for pulverkaffe i daglig tale. Instantkaffe bliver hovedsageligt fremstillet af Robusta-bønner, da de er en billigere bønnetype end fx Arabica. 

Når det kommer til at finde den bedste instantkaffe, kommer det meget an på smag og behag. Vi anbefaler altid kunder vores Prontissimo-kaffe, som er en blød kaffe med noter af karamel og chokolade. De bliver altid overrasket positivt, når vi selv serverer den. Du finder selvfølgelig også den klassiske Merrild Gold, der har været en fast del hos mange husstande med den lette syrlighed og afbalancerede eftersmag. 

Syv grunde til at vælge instantkaffe som kaffeløsning

Der er flere årsager til, hvorfor du skal vælge instantkaffe som kaffeløsning til din produktionsvirksomhed. Årsagerne er blandt andet: 

  1. Hurtig bryggetid

  2. Mulighed for stort drikkeudvalg

  3. Udskænkning af varmt vand

  4. Ensartet brygning – både i kopper og hele kander

  5. Brugervenlig for medarbejdere, kunder og gæster

  6. Let at rengøre

  7. Prisvenlig løsning. 

Som du kan læse, er der altså flere grunde til, hvorfor en instant-løsning kan være den oplagte sammenlignet med vores andre kaffeautomatløsninger eller espressomaskiner. 

Instantkaffe smager (overraskende) godt

Mange har en forestilling om, at instantkaffe som kaffeløsning ikke smager lige så godt som kaffe brygget på hele bønner eller formalet kaffe. Men sådan hænger det ikke nødvendigvis sammen. Smagen bliver selvfølgelig anderledes end ved brug af kaffebønner, men kvaliteten er stadig lige så stærk. 

Når vi producerer instantkaffe, høster, blender og rister vi kaffebønnerne på samme måde, som når vi producerer formalet kaffe og hele bønner. Og kaffens smag afhænger i høj grad af forarbejdningen og blandingen af bønnesorterne, men også om og hvis du får den serveret af en barista og dennes bryggeevner. 

Du kan læse meget mere om, hvilke faktorer der har indflydelse på kaffens smag via vores indlæg eller få 7 tips til at brygge kaffe

Instantkaffe – den prisvenlige kaffeløsning for virksomheder

Et af de store salgsargumenter ved en kaffeløsning med instantkaffe er, at den er prisvenlig sammenlignet med andre hurtigbryggende maskiner på markedet. Du optimerer nemlig ikke kun kaffens smag, men også dens holdbarhed, og derved sparer du penge ved at tilbyde dine gæster, medarbejdere og kunder en kop instantkaffe – det viser flere af vores beregninger. 

Du gør det samtidig også nemmere og mere effektivt at brygge kaffe på arbejdspladsen. Det kan fx være nødvendigt, hvis der er meget gennemgang og kø ved din nuværende kaffeløsning, eller hvis du ønsker muligheden for at brygge hele kander og ikke vil lade dine gæster og kunder vente for længe. 

Er instantkaffe det oplagte valg for dig?

Instantkaffe er det oplagte valg, når der er brug for hurtigt at kunne brygge kaffe til mange over meget kort tid. Det kan fx være ved konferencer, i kantiner, i produktionsvirksomheder eller ved morgenmadsbuffeten på hotellet. 

Vores kaffeautomater fås i et flot og stilrent design, så de nemt kan implementeres i langt de fleste indretninger. De er nemme at betjene for alle og kan desuden udskænke varmt vand til tedrikkere og forkæle folk, der har trang til kakao. 

Skal vi hjælpe dig med din kaffeløsning?

Hos os finder du mange forskellige kaffeløsninger at vælge imellem, og vi har også et stærkt hold af konsulenter til at hjælpe dig med at finde den rette. Du skal derfor være mere end velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på, hvad en løsning kunne være for din virksomhed.


Læs også disse artikler:

Del 1: Kaffens historie

I del 1 i Nørdens Kafferejse dykker vi ned i kaffens historie. At kende kaffens historie giver dig en unik mulighed for at vise dine gæster, at du forstår dig på kaffe. 

Læs om kaffens historie her

¡Tierra! – kaffe der bidrager til en bedre verden 

Projektet ¡Tierra! startede i 2002 for at forbedre levevilkår, social udvikling og økonomisk vækst blandt kaffefarmere.

Læs om Tierra her

Det Bæredygtige Kaffetræ

Sådan gør du din køkken-profil mere bæredygtig: Gør det klimavenligt, tag socialt ansvar, bevar regnskoven og skån jordbruget.

Læs artiklen her

 


 

logo
bean

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg reservedele?

Ring eller mail:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Hvordan kontakter jeg jer?

Du kan kontakte os her:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08.00 - 16.00, og fredag fra 08.00 - 15.30.

Er det jer, der sælger den originale Merrild kaffe?

Ja, det er os der har den velkendte Merrild-kaffe i sortiment

Vi har både formalet kaffe, hele bønner og instant kaffe. Og vi kan også tilbyde økologisk og bæredygtig Merrild kaffe.

Sælger I kaffeautomater?

Ja, vi har et bredt udvalg af kaffeautomater

Vi har et sortiment, der dækker et bredt behov:

 - Espresso: manuel, fuldautomatisk, BLUE - lille men med stor smag

 - Filter: løsninger til filterbønner og filterbryg

 - Instant: hurtige kaffeløsninger uden at gå på krompomis med smagen

Bliv klogere på vores løsninger her.

Hvor lang tid tager levering?

Hvis du bestiller inden kl. 12.00, modtager du dine varer inden for 2 hverdage.

Sælger I også te?

Ja, det gør vi

Vi har den helt fantastiske Whittington te i sortiment - bliv inspireret.

Du finder også et bredt og velsmagende sortiment af Lipton teer hos os - kig med her.