Logo

Hos Good Food Group handler den gode kop kaffe om meget mere end smag

d. 23.11.23

Det er ikke svært at forestille sig, at en virksomhed som Good Food Group går op i smag og høj kvalitet. Noget, de ønsker skal skinne igennem overalt i virksomheden – lige fra de produkter de udbyder til den kaffe, de drikker på kontoret.

Spørger man Mads, som er indkøber hos Good Food Group, er Lavazza-kaffen med til at løfte kvalitetsopfattelsen blandt medarbejdere og kunder: ”Vi fremstår bare bedre. Både internt, men også eksternt”.

 

 

Smag for den gode sag

Ansvarlighed bliver prioriteret højt ved Good Food Groups valg af kaffe, og derfor var det ikke kun den gode smag og kvalitet, der fik dem til at gå med Lavazza-kaffe til kontoret. 

”Med Lavazza-kaffe har vi fået rigtig høj kvalitet, som også har fokus på bæredygtighed, hvilket vi også går op i at udbyde til vores kunder”, fortæller Mads.

Good Food Group har valgt Tierra Colombia – en kaffe, der ikke blot afspejler, men forstærker deres kerneværdier. Tierra kaffe er skabt til dem, der sætter pris på en langsom og skånsom ristning, med omtanke for både miljøet og de dedikerede kaffefarmere. 

 

 

Kilden til det gode humør

Flere medarbejdere nævner, at god kaffe kan have en helt særlig indvirkning på kulturen. De mener, at den gode kop kan samle mennesker – både ved kaffemaskinen til en hyggesnak, på vej til et møde eller i en pause. ”Den gode kaffestund er den, der opstår spontant og uanmeldt. Måske den usynlige lim i vores virksomhed”, fortæller Klaus, og fortsætter: ”Det, at der er en god kaffe i huset, har en positiv indvirkning på humør. På trivsel. På fællesskab.”

På mange måder er kaffen altså en integreret del af arbejdsdagen hos Good Food Group. 

 

En kaffeløsning der giver mening

Da Good Food Group stod over for valget af den ideelle kaffeløsning, var deres primære fokus på, at det skulle være en nem løsning, der kunne imødekomme behovet for deres mange medarbejdere og besøgende i huset. Valget faldt derfor på en BLUE kapselløsning i receptionen, hvis eksklusive design bidrager til at give et godt førstehåndsindtryk, når man træder ind ad døren hos Good Food Group.

Den kompakte espressomaskine i receptionen tilbyder en bred vifte af autentiske espressovarianter, der kan nydes på stedet, når trangen til kaffe melder sig. Dette sikrer, at både medarbejdere og gæster kan nyde en førsteklasses kaffeoplevelse uden besvær.

På kontoret valgte Good Food Group at investere i den fuldautomatiske kaffemaskine, La Solare Espresso, der har kapacitet til at brygge op til 200 kopper om dagen. Med to af disse maskiner – en på hver etage – er medarbejderne garanteret direkte adgang til høj kvalitet kaffe med Tierra Columbia bønner. 

I kantinen kan medarbejderne glæde sig over filterbrygget kaffe, der sikrer en velsmagende og nøje udvalgt kaffearoma i deres pauser med Top Class filterkaffe. 

 

Nem kaffeløsning er alfa og omega

I en hektisk arbejdsdag er en problemfri kaffeløsning afgørende. Hos Good Food Group prioriterede de nødvendigheden af en nem og samtidig kvalitetsrig løsning, der ikke ville tage unødvendig tid eller forårsage besvær. 

Den ideelle løsning blev realiseret gennem en omfattende serviceaftale med Merrild-Lavazza, der garanterer optimal drift af den valgte kaffeløsning. Regelmæssig vedligeholdelse og hurtig teknisk support sikrer, at medarbejdere og gæster altid kan nyde en fejlfri og velsmagende kop kaffe.

For at gøre processen endnu mere lettilgængelig kan Good Food Group bestille kaffe til maskinerne direkte på Lavazzas hjemmeside. Det betyder, at der ikke er behov for lang ventetid for den næste lækre kop kaffe eller den hyggelige stund, der følger med.

 

Leder du også efter en god kaffeløsning til din virksomhed?
Bestil den her

 


 

logo
bean

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg reservedele?

Ring eller mail:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Hvordan kontakter jeg jer?

Du kan kontakte os her:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08.00 - 16.00, og fredag fra 08.00 - 15.30.

Er det jer, der sælger den originale Merrild kaffe?

Ja, det er os der har den velkendte Merrild-kaffe i sortiment

Vi har både formalet kaffe, hele bønner og instant kaffe. Og vi kan også tilbyde økologisk og bæredygtig Merrild kaffe.

Sælger I kaffeautomater?

Ja, vi har et bredt udvalg af kaffeautomater

Vi har et sortiment, der dækker et bredt behov:

 - Espresso: manuel, fuldautomatisk, BLUE - lille men med stor smag

 - Filter: løsninger til filterbønner og filterbryg

 - Instant: hurtige kaffeløsninger uden at gå på krompomis med smagen

Bliv klogere på vores løsninger her.

Hvor lang tid tager levering?

Hvis du bestiller inden kl. 12.00, modtager du dine varer inden for 2 hverdage.

Sælger I også te?

Ja, det gør vi

Vi har den helt fantastiske Whittington te i sortiment - bliv inspireret.

Du finder også et bredt og velsmagende sortiment af Lipton teer hos os - kig med her.