Logo

¡Tierra! - det ansvarlige kaffevalg

                              

Opdateret: 22.11.2023

¡Tierra! er kaffen for dig, der går op i bæredygtighed, vil nørde i smagskvalitet og foretrækker kaffe, der er langsomt og skånsomt ristet.

¡Tierra! er en bæredygtig kaffeserie, der består af otte kaffevarianter fra forskellige steder i verden. Du kan kende dem på det bæredytige ¡Tierra!-logo.

Alle kafferne er forskellige men indgår i ¡Tierra!-projektet, hvor den fælles vision er: bedre kaffe gennem et bedre liv. Og det gælder i hele værdikæden, fra kaffefarmer til kaffekop.

 

<

 

Alle ¡Tierra!-kafferne har en certificering. Så uanset om du foretrækker økologisk, Rainforest Alliance-certificeret eller UTZ-certificeret, kan du finde en kaffe i vores ¡Tierra!-familie, der matcher dine præferencer. Hvad der gør denne kaffefamilie endnu mere speciel er, at den giver dig mulighed for at vælge fra seks verdensprojekter. Ved blot at vælge din foretrukne kaffe kan du aktivt deltage i støtten til disse projekter, der stræber efter at gøre en positiv indflydelse på lokalsamfund og miljøer rundt omkring i verden.

Så næste gang du nyder en kop ¡Tierra!-kaffe, kan du lade smagsløgene glæde sig over den rige aroma og komplekse smag, mens dit hjerte glæder sig over at vide, at du er en del af en bevægelse for en mere bæredygtig og ansvarlig fremtid. En enkelt kop kaffe kan virkelig gøre en forskel, og det starter lige her ved kaffekoppen.

¡Tierra! sortimentet

Der findes på nuværende tidspunkt 9 kaffevarianter i ¡Tierra!-familien. ¡Tierra! Brasile, ¡Tierra! India og ¡Tierra! Alteco Dek er dog ikke tilgængelige på det danske marked.

 

 

Hver ¡Tierra!-kaffe har deres egen unikke smagsprofil og inddeles i kategorierne aromatisk, balanceret og kraftig.

Du kan blive klogere på de enkelte kaffers smagsprofiler her.

¡Tierra! projekterne

De 6 ¡Tierra! projekter støtter op om 6 forskellige initiativer:

 

¡Tierra! Colombia

Støtte til at genetablere kaffeplantager på skånsom vis i Meta-området i Colombia.

¡Tierra! Cuba

Bidrage til genopretning af bæredygtig kaffedyrkning og ligestilling.

 

¡Tierra! Selection /Nicaragua

Støtte til træningsprogram for kaffefarmere og generationsskifte i Nicaragua.

¡Tierra! Brasile

Støtte til at tackle klimaforandringer i Brasilien.

¡Tierra! India

Støtte til at skabe en fælles brancheorganisation for kaffefarmere i Indien.