Logo

Rising Star 2024

I en verden, hvor kulinarisk kunst konstant udvikler sig, står Rising Star konkurrencen frem som en platform, der udfordrer og fremhæver unge kokketalenter.

Hvad er Rising Star?

Rising Star er mere end blot en konkurrence; det er en fejring af gastronomisk innovation og talent. Startet for fire år siden, har denne årlige begivenhed til formål at anerkende og fremme nye kokketalenter i Danmark. Med en kombination af kreativ frihed og tekniske udfordringer, tilbyder Rising Star en unik mulighed for at udforske og udtrykke kulinarisk kunst på højeste niveau.

Vinderen: Olivia Jensen

Olivia Jensen har med sin sejr i Rising Star 2024 demonstreret en ekstraordinær evne og kreativitet. Hendes dessert, en fortryllende kombination af smag og teknik, har ikke bare vundet dommernes hjerter, men også sat en ny standard for, hvad der kan forventes af unge kokke. Olivia har med sin innovative tilgang og detaljerede håndværk vist, at hun er en værdig vinder af Rising Star.

I vores eksklusive interview deler Olivia sin rejse, lige fra de intense forberedelser til den afgørende præsentation. Hun beskriver, hvordan hendes dessert ikke kun var en udfoldelse af smagsnuancer, men også en historiefortælling gennem mad. Hendes valg af La Reserva de ¡Tierra! Cuba kaffe var strategisk – ikke som hovedingrediens, men som et subtilt, men afgørende element, der løftede hele retten.

En rejse til Torino: kaffe og gastronomi

Som en del af hendes præmie, vil Olivia Jensen besøge Lavazzas hovedsæde i Torino. Her vil hun opleve en verden, hvor gastronomi og kaffe smelter sammen i et harmonisk univers. Dette besøg vil ikke kun give hende indsigt i kaffens komplekse verden, men også muligheden for at udforske, hvordan kaffe kan integreres i gastronomi på innovative måder. Rejsen til Torino repræsenterer en unik mulighed for Olivia at fordybe sig i den rige italienske kaffekultur, og samtidig udvikle hendes egne kulinariske evner.

Lavazzas rolle i Rising Star

Som sponsor af Rising Star konkurrencen er Lavazza stolte over at støtte og fremme gastronomi og unge talenter. Vores engagement i denne begivenhed afspejler vores brandfilosofi, som værner om innovation, kvalitet og passion for gastronomi. Ved at støtte Rising Star, ser vi en stærk synergi mellem vores ønske om at fremme kulinarisk talent og vores engagement i at skabe exceptionelle kaffeoplevelser. For os er det en naturlig forlængelse af vores mission at være en del af denne rejse og bidrage til udviklingen af fremtidens gastronomiske stjerner.

Bag kulissen

For at opleve konkurrencens magi både i studiet og backstage se da vores Rising Star 2024 video. Filmen fanger essensen af begivenheden – fra de nervepirrende øjeblikke i køkkenet til den jubel, der fulgte med Olivia Jensens sejr.


Læs også disse artikler:

La Reserva de ¡Tierra! kaffer triumferer ved International Coffee Tasting 2023

En bølge af stolthed skyllede over Lavazza, da vores dygtige kaffehold præsterede et ekstraordinært resultat ved årets International Coffee Tasting.

Læs om International Coffee Tasting 2023 her

¡Tierra! – det ansvarlige valg

¡Tierra! er kaffen for dig, der går op i bæredygtighed, vil nørde i smagskvalitet og foretrækker kaffe, der er langsomt og skånsomt ristet.

Læs om Tierra her

Good Food Group case

Hos Good Food Group handler den gode kop kaffe om meget mere end smag.

Læs casen her

 


 

 

Smag for den gode sag

Ansvarlighed bliver prioriteret højt ved Good Food Groups valg af kaffe, og derfor var det ikke kun den gode smag og kvalitet, der fik dem til at gå med Lavazza-kaffe til kontoret. 

”Med Lavazza-kaffe har vi fået rigtig høj kvalitet, som også har fokus på bæredygtighed, hvilket vi også går op i at udbyde til vores kunder”, fortæller Mads.

Good Food Group har valgt Tierra Colombia – en kaffe, der ikke blot afspejler, men forstærker deres kerneværdier. Tierra kaffe er skabt til dem, der sætter pris på en langsom og skånsom ristning, med omtanke for både miljøet og de dedikerede kaffefarmere. 

 

 

Kilden til det gode humør

Flere medarbejdere nævner, at god kaffe kan have en helt særlig indvirkning på kulturen. De mener, at den gode kop kan samle mennesker – både ved kaffemaskinen til en hyggesnak, på vej til et møde eller i en pause. ”Den gode kaffestund er den, der opstår spontant og uanmeldt. Måske den usynlige lim i vores virksomhed”, fortæller Klaus, og fortsætter: ”Det, at der er en god kaffe i huset, har en positiv indvirkning på humør. På trivsel. På fællesskab.”

På mange måder er kaffen altså en integreret del af arbejdsdagen hos Good Food Group. 

logo
bean

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg reservedele?

Ring eller mail:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Hvordan kontakter jeg jer?

Du kan kontakte os her:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08.00 - 16.00, og fredag fra 08.00 - 15.30.

Er det jer, der sælger den originale Merrild kaffe?

Ja, det er os der har den velkendte Merrild-kaffe i sortiment

Vi har både formalet kaffe, hele bønner og instant kaffe. Og vi kan også tilbyde økologisk og bæredygtig Merrild kaffe.

Sælger I kaffeautomater?

Ja, vi har et bredt udvalg af kaffeautomater

Vi har et sortiment, der dækker et bredt behov:

 - Espresso: manuel, fuldautomatisk, BLUE - lille men med stor smag

 - Filter: løsninger til filterbønner og filterbryg

 - Instant: hurtige kaffeløsninger uden at gå på krompomis med smagen

Bliv klogere på vores løsninger her.

Hvor lang tid tager levering?

Hvis du bestiller inden kl. 12.00, modtager du dine varer inden for 2 hverdage.

Sælger I også te?

Ja, det gør vi

Vi har den helt fantastiske Whittington te i sortiment - bliv inspireret.

Du finder også et bredt og velsmagende sortiment af Lipton teer hos os - kig med her.