Logo

Hvilket signal sender jeres kaffeløsning om jeres arbejdsplads?

En god kop kaffe på arbejdspladsen har stor betydning i Danmark – især fordi vi er blandt dem, der drikker mest kaffe i verden. Kaffen er vigtig, både derhjemme og på arbejdspladsen. Af den grund kan en god kaffeløsning også sende et klart signal til både kunder, medarbejdere og gæster. Har du tænkt over, at en god kop kaffe af høj kvalitet kan skabe et godt førstehåndsindtryk til et kundemøde eller gøre jeres medarbejdere endnu mere tilfredse?

 

Med en større variation af kaffe kan medarbejdere nemlig føle sig endnu mere værdsat, fordi de føler sig set. Vi har nemlig forskellige kaffepræferencer.

 

Fordi kaffe har fået en så stor betydning i danskernes hverdag, har kvalitet og ansvarlighed også fået større betydning. En friskbrygget kop kaffe har mere indflydelse på arbejdspladsen, end man lige tror.

 

Kaffen danner rammerne for et godt kundemøde

Har I nogensinde været på et kundebesøg, uden at I blev budt på en god kop kaffe? Nej, vel? Det lyder helt usandsynligt, og det er det også. Kvalitetsrig kaffe skaber nemlig rammer for gode kunderelationer og bruges tit i en social kontekst. Derfor kan kaffen være en god indledning og give mulighed for uformel smalltalk på et kundemøde. Hvis I ofte har kunder på besøg, skaber det et godt førstehåndsindtryk og sender et godt signal om jeres arbejdsplads. Derfor danner en god kaffeløsning et rigtig godt grundlag for en god relation med kunden.

 

Læs vores fem gode grunde til, hvorfor en kaffeløsning er alle pengene værd →

 

Kaffe af god kvalitet kan have stor betydning for den gode kundeoplevelse, da kaffe ofte kan være et tegn på virksomhedens kvalitet. Besøgende vil lettere huske et virksomhedsbesøg, hvor der blev serveret en ekstra god kop kaffe. Derfor kan kaffe faktisk have en indflydelse på jeres image. Med den rigtige kaffeløsning kan kunderne hurtigt være positivt stemte over for både mødet og virksomheden. Hvis I kan tilbyde en kop kaffe af god kvalitet til jeres kunder, viser det nemlig, at I har fokus på glade kunder og kundetilfredshed, som igen sætter jeres virksomhed i godt lys.

 

Kaffe som medarbejdergode

Medarbejderne føler sig i højere grad værdsat, hvis der er større variation af kaffe på arbejdet med noget for enhver smag. Når det kommer til medarbejdergoder på arbejdspladsen, vægter danskerne en god kaffe højest. Den rigtige kaffeløsning kan derfor øge trivsel og arbejdsglæde på jobbet, hvilket ikke kun gavner medarbejderne, men også virksomheden. Hvis medarbejderne for eksempel begynder med at tage på arbejde med kaffe hjemmefra, kan det være et dårligt tegn på kaffekvaliteten, og det sætter dermed virksomheden i et dårligt lys. Hvis arbejdsgiveren tilbyder god og kvalitetsrig kaffe som personalegode på arbejdspladsen, kan det i sidste ende give gladere medarbejdere. 

 

Undersøgelser viser desuden, at koffein kan øge positiviteten og energien markant. Koffeinen udløser frigivelsen af dopamin i hjernen, som har indflydelse på vores produktivitet og koncentration. Samtidig er koffein opkvikkende, og dens virkning kan holde op til flere timer. En god kaffeløsning byder på en stor variation af kaffe for enhver smag, så alle medarbejdere føler sig værdsatte.

 

 

Kaffe med fokus på kvalitet og ansvarlighed

Vil I sætte fokus på en bæredygtig og klimavenlig kaffeløsning i jeres virksomhed? Hvis I vælger en ansvarlig kaffeleverandør, der har fokus på bæredygtighed, kan det faktisk sende et vigtigt signal om jeres arbejdsplads – nemlig at I tager et ansvar. Og hvis man kigger rundt på virksomheder i næsten alle brancher, er der en stigende efterspørgsel på bæredygtige produkter og bæredygtig adfærd hos forbrugerne. Efterhånden er det ikke muligt at drive forretning uden at arbejde med verdensmål. 


Hos Merrild Lavazza bruger vi ikke “grøn” og “bæredygtighed” i flæng – vi er faktisk grønne og bæredygtige. I 2019 blev Lavazza endda kåret som den mest bæredygtige fødevarevirksomhed i verden, da vi blandt andet har udviklet et bæredygtighedsprogram, Det Bæredygtige Kaffetræ, for at tage ansvar for både miljøet og de mennesker, som er involveret i kaffeproduktionen. Vi tilbyder blandt andet vores bæredygtige kaffeserie ¡Tierra! med otte kaffevarianter, som alle er Rainforest Alliance-certificeret. Hvis man ønsker en bæredygtig kaffeløsning, kan man på samme tid støtte fem forskellige verdensprojekter og gøre en forskel for miljøet. Vores opfordring er, at du tænker over, hvor din kaffe på arbejdspladsen kommer fra. Er kaffen fra en kaffeleverandør, der har fokus på bæredygtighed, har du også mulighed for at bruge dette i din branding.

 

En samlet kaffeløsning til alle behov

Med den rigtige kaffeløsning kan I tilbyde jeres gæster, kunder og medarbejdere alt fra espresso til latte macchiato. Så er I sikre på, at der er lidt for enhver smag. I dag er kaffe nemlig ikke “bare” en kop sort kaffe. Der findes et væld af espressovarianter, og alle mennesker har deres helt egne præferencer. 

 

Vil du høre mere om vores kaffeløsninger, som kan dække jeres kaffebehov i virksomheden? Der findes mange valg og muligheder, som gør, at man ofte kan miste overblikket. I kan booke en gratis kaffesmagning med vores kaffeeksperter, så vi kan hjælpe jer med at finde den helt rigtige kaffeløsning, som matcher jeres smag og behov. 

 

Hos Merrild Lavazza gør vi kaffepausen til noget særligt, så I kan tilbyde den bedste kop kaffe til jeres kunder, medarbejdere og gæster. 

 

Kontakt os nu for at få dækket jeres kaffebehov.

 


Læs også disse artikler:

Del 1: Kaffens historie

I del 1 i Nørdens Kafferejse dykker vi ned i kaffens historie. At kende kaffens historie giver dig en unik mulighed for at vise dine gæster, at du forstår dig på kaffe. 

Læs om kaffens historie her

¡Tierra! – kaffe der bidrager til en bedre verden 

Projektet ¡Tierra! startede i 2002 for at forbedre levevilkår, social udvikling og økonomisk vækst blandt kaffefarmere.

Læs om Tierra her

Det Bæredygtige Kaffetræ

Sådan gør du din køkken-profil mere bæredygtig: Gør det klimavenligt, tag socialt ansvar, bevar regnskoven og skån jordbruget.

Læs artiklen her

 


 

logo
bean

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg reservedele?

Ring eller mail:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Hvordan kontakter jeg jer?

Du kan kontakte os her:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08.00 - 16.00, og fredag fra 08.00 - 15.30.

Er det jer, der sælger den originale Merrild kaffe?

Ja, det er os der har den velkendte Merrild-kaffe i sortiment

Vi har både formalet kaffe, hele bønner og instant kaffe. Og vi kan også tilbyde økologisk og bæredygtig Merrild kaffe.

Sælger I kaffeautomater?

Ja, vi har et bredt udvalg af kaffeautomater

Vi har et sortiment, der dækker et bredt behov:

 - Espresso: manuel, fuldautomatisk, BLUE - lille men med stor smag

 - Filter: løsninger til filterbønner og filterbryg

 - Instant: hurtige kaffeløsninger uden at gå på krompomis med smagen

Bliv klogere på vores løsninger her.

Hvor lang tid tager levering?

Hvis du bestiller inden kl. 12.00, modtager du dine varer inden for 2 hverdage.

Sælger I også te?

Ja, det gør vi

Vi har den helt fantastiske Whittington te i sortiment - bliv inspireret.

Du finder også et bredt og velsmagende sortiment af Lipton teer hos os - kig med her.