Logo

 


 

Kaffeløsninger til erhverv –
find den rette løsning til dit behov


Uanset om du er på udkig efter en kaffeløsning til produktion, kontor, kantine, café, restaurant eller hotel så,
kræver det en række overvejelser for at finde frem til den helt rigtige løsning.

Herunder kan du læse mere om, hvordan du kommer frem til den rigtige kaffeløsning uanset dit erhverv.

Hvis dine spørgsmål ikke bliver besvaret her, er du velkommen til at kontakte os –
så vil en af vores kaffespecialister hjælpe dig frem til den rigtige kaffeløsning til dit behov.

 

På kontorer og i kantiner er kaffeautomaten ofte stedet, hvor der tankes op på energi og forfriskninger, og hvor der snakkes om alt mellem himmel og jord.

På et café- eller restaurantbesøg er en god kop kaffe næsten altid det, der sætter prikken over i’et og gør besøget fuldendt. Ofte sluttes der af med en kop kaffe, og det er derfor vigtigt at sende gæsterne derfra med en god oplevelse.

Selvom et hotelbesøg ofte er et kort visit, vil gæsterne huske kaffen, når de tager derfra. Kaffen kan for nogle gæster endda være afgørende for, at de vælger dit hotel næste gang. Med en god kaffeløsning til jeres hotel, kan du tilbyde en god kop kaffe til gæsterne, mens de venter på deres check-in.

Det er bevist, at kaffe kan være med til at øge produktiviteten hos medarbejdere – sørg godt for dine medarbejdere ved at tilbyde dem den bedste kaffe. Der er dog mange ting at tage stilling til – men vi er for at hjælpe. Klik her for at blive klogere på, hvad du skal have med i dine overvejelser.

Kaffeløsninger til ethvert behov

Kaffe smager ikke kun fantastisk – kaffe kan også have en positiv effekt på medarbejderne og endda være afgørende for, at du og dine kollegaer trives på arbejdspladsen. Det kan måske virke overraskende, men en god kaffeløsning er én af de medarbejdergoder, der bliver vurderet som højest værdsat på arbejdspladsen. Derfor er det altid en god idé at investere i en god kaffeløsning, som gavner trivsel, produktivitet og fællesskabet på arbejdspladsen.

Når det er sagt, er der et hav af muligheder, når det kommer til kaffeautomater og -løsninger til erhverv.
Det vigtigste er, at løsningen er skræddersyet til dine behov og ønsker. Det er vi hos Merrild Lavazza eksperter i, og fra dag ét vil du få en fast kaffekonsulent, som kan give dig den bedste service og inspirere dig med løsninger og kaffetrends.

Hos Merrild Lavazza er vi altid meget opmærksomme på den enkelte kundes behov, og vi overvejer altid, hvordan vi på bedste vis kan hjælpe jer, så I får en unik kaffeløsning. Vores passion for kaffe startede helt tilbage i 1895, hvor italienske Luigi Lavazza arvede sin fars butik med italienske specialiteter. Sidenhen har brandet haft vokseværk og opkøbte i 2015 Merrild. Det gør, at vi hos Merrild Lavazza i dag kan tilbyde løsninger lige fra den traditionelle kop sorte Merrild-kaffe til Lavazzas kaffespecialiteter som cappuccino og café latte.

Der er utroligt mange ting, du bør have med i dine overvejelser, når du skal vælge din nye kaffeløsning til virksomheden – og vi har altid kaffekonsulenter, der sidder klare til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål. 

 

 


 

Skal vi tage en snak om jeres kaffeløsning?

Kontakt os her og bliv kontaktet af en kaffespecialist. 

 

logo
bean