Logo

La Reserva de ¡Tierra! Kaffer Triumferer ved International Coffee Tasting 2023

En bølge af stolthed skyllede over Lavazza, da vores dygtige kaffehold præsterede et ekstraordinært resultat ved årets International Coffee Tasting. Vores La Reserva de ¡Tierra!-kaffer klarede sig med bravour, og vi kunne med jubel bringe hele fire guldmedaljer hjem i kategori E, som er kategorien, der er dedikeret til espresso.

Men hvad er det egentlig, der gør vores ¡Tierra!-sortiment til espressoen over alle espressoer?

Hvad er International Coffee Tasting 2023?

The International Institute of Coffee Tasters (IIAC) er en non-profit organisation, hvis mission er at udforske og dele den videnskabelige metode til kaffesmagning. De blev etableret i 1993 og har sidenhen hjulpet over 12.000 fagfolk fra mere end 40 lande med at forstå kunsten af kaffesmagning. 

Som et led i denne bestræbelse har de etableret International Coffee Tasting 2023, der hylder kaffens kvalitet fra forskellige områder og viser forbrugerne de bedste kaffer på markedet. Målet med International Coffee Tasting 2023 er at fremhæve kaffens kvalitet fra forskellige områder, vise forbrugerne de bedste kaffer på markedet og motivere producenter til at forfølge den høje kvalitet.

De 4 ¡Tierra!-produkter, der sejrede ved International Coffee Tasting 2023

Fra Lavazzas sortiment blev ¡Tierra! Colombia Espresso, ¡Tierra! Selection Espresso, ¡Tierra! Humeco Espresso og ¡Tierra! Brasile Blend Espresso omhyggeligt udvalgt til at blive vurderet hos de erfarne dommere. Disse kaffeblends er ikke bare kaffeprodukter; de er kunstværker, der er skabt med kærlighed, passion og sans for hver enkelt detalje. 

De 4 kaffeblends er som skabt til espresso-kategorien; den perfekte arena for ¡Tierra!-produkternes sublime karakterer og perfektionisme. Vores ¡Tierra!-kaffer brillierede i dette krævende miljø, hvilket ikke kun vidner om selve smagen, men også dedikationen til at skabe en kaffeoplevelse ud over det sædvanlige.

Smagstesten: Hvordan blev de 4 ¡Tierra!-kaffer vurderet?

Vores La Reserva de ¡Tierra! produkter gik igennem en omhyggelig vurderingsproces af dommere fra IIAC. Bedømmelserne af de kaffeprodukter, der deltog i konkurrencen, gik igennem tre trin:

  • Smagstest: Kaffen bliver først smagt blindt af erfarne dommere fra IIAC. De vurderer kaffen ud fra strenge regler og standarder.

  • Statistik: Resultaterne bliver derefter behandlet statistisk. Det hjælper til at sikre, at bedømmelsen er retfærdig og præcis.

  • Beregning af score: Endelig beregnes en samlet score. Dette gøres ved at tage medianen af de forskellige smagskarakteristika i betragtning, hvor der både bliver kigget på de gode og mindre gode sider af kaffen for at få det mest retfærdige resultat.

Betydningen for Lavazza

Guldmedaljerne til de 4 ¡Tierra!-produkter er mere end blot et trofæ; det er beviset på vores engagement i at levere kaffe af ypperste kvalitet. Det er en påmindelse om og en anerkendelse af, at vores mange års passion, dedikation og tradition for kaffehåndværk bærer frugt. Det er samtidig et løfte om, at vores fremtidige kaffe-sortiment fortsat vil blive med at overraske og leve op til den allerhøjeste kaffekvalitet.

Rejsen for Lavazzas 4 ¡Tierra!-produkter stopper ikke her. Vi fortsætter med at udforske kaffens uendelige verden for at kunne give vores kunder den ultimative kaffeoplevelse, der tager dem med på en rejse til de autentiske caféer i Italiens små gader og stræder.

Vil du smage nogle af de prisvindende ¡Tierra!-produkter?

Tag del i vores glæde og smag sejrens sødme ved at prøve vores prisbelønnede La Reserva de ¡Tierra!-produkter. Udfyld formularen i linket herunder – du bliver herefter kontaktet af en af vores kaffeeksperter, der kan komme forbi jer med en kaffesmagning udover det sædvanlige.

Smag de prisvindende ¡Tierra!-produkter her


Læs også disse artikler:

Del 1: Kaffens historie

I del 1 i Nørdens Kafferejse dykker vi ned i kaffens historie. At kende kaffens historie giver dig en unik mulighed for at vise dine gæster, at du forstår dig på kaffe. 

Læs om kaffens historie her

¡Tierra! – kaffe der bidrager til en bedre verden 

Projektet ¡Tierra! startede i 2002 for at forbedre levevilkår, social udvikling og økonomisk vækst blandt kaffefarmere.

Læs om Tierra her

Det Bæredygtige Kaffetræ

Sådan gør du din køkken-profil mere bæredygtig: Gør det klimavenligt, tag socialt ansvar, bevar regnskoven og skån jordbruget.

Læs artiklen her

 


 

logo
bean

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg reservedele?

Ring eller mail:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Hvordan kontakter jeg jer?

Du kan kontakte os her:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08.00 - 16.00, og fredag fra 08.00 - 15.30.

Er det jer, der sælger den originale Merrild kaffe?

Ja, det er os der har den velkendte Merrild-kaffe i sortiment

Vi har både formalet kaffe, hele bønner og instant kaffe. Og vi kan også tilbyde økologisk og bæredygtig Merrild kaffe.

Sælger I kaffeautomater?

Ja, vi har et bredt udvalg af kaffeautomater

Vi har et sortiment, der dækker et bredt behov:

 - Espresso: manuel, fuldautomatisk, BLUE - lille men med stor smag

 - Filter: løsninger til filterbønner og filterbryg

 - Instant: hurtige kaffeløsninger uden at gå på krompomis med smagen

Bliv klogere på vores løsninger her.

Hvor lang tid tager levering?

Hvis du bestiller inden kl. 12.00, modtager du dine varer inden for 2 hverdage.

Sælger I også te?

Ja, det gør vi

Vi har den helt fantastiske Whittington te i sortiment - bliv inspireret.

Du finder også et bredt og velsmagende sortiment af Lipton teer hos os - kig med her.