Logo

Gør kaffen ekstra lækker med tilbehør

Kaffe er ikke bare kaffe. Det ved de fleste efterhånden godt, og på et kontor er der mange forskellige behov, der skal tilgodeses – også når det kommer til kaffe.

Måske dine kolleger har efterspurgt muligheder for at lave forskellige kaffetyper som espresso, café latte eller iskaffe. Der er nemlig rigtig mange forskellige typer kaffe, og rigtig mange måder man kan vælge at lave kaffe på. 

Og en af de måder, som man nemt kan tilføje til kontorets kaffehjørne, er kaffetilbehør. Tilbehør til kaffen er med til at skabe nye smagsoplevelser og tilgodese de forskellige måder, som dine kolleger kan lide deres kaffe på. I dette blogindlæg vil vi hjælpe dig med gode råd til, hvilken slags tilbehør du kan vælge at udbyde på arbejdspladsen.

Hvorfor kaffetilbehør? 

En kop sort kaffe er både lækker og opfriskende. Det er svært at slå en klassiker, men for nogle er den sorte kaffe ikke sagen, og for andre er alternativer bare en rigtig god måde at variere kaffeoplevelsen i løbet af arbejdsdagen.

Netop derfor er kaffetilbehør en rigtig god måde at give kollegerne flere muligheder for, hvordan de gerne vil have deres kaffe, selv hvis ikke jeres kaffemaskine har mulighed for at brygge forskellige kaffevarianter som f.eks. espresso eller cappuccino. 

Har I lavet et hyggeligt kaffehjørne på arbejdspladsen, så er der nemlig mange muligheder for at gøre oplevelsen endnu bedre og hyggeligere ved at tilføje forskelligt kaffetilbehør til hjørnet. Herunder vil vi komme ind på forskellige slags kaffetilbehør, I kan tilføje til jeres kaffehjørne på arbejdspladsen.

Tilføj mælk til kaffehjørnet

Vi starter med en klassiker. Det er vel nærmest et obligatorisk spørgsmål at stille gæster, om de bruger mælk i kaffen. 

Mælk og kaffe går for rigtig mange hånd i hånd, og derfor er det altid godt at have mælk lige ved hånden, når du stiller kaffen frem på arbejdspladsen. 

På vores hjemmeside kan du se vores udvalg af mælk og creamer, som du kan bruge i din kaffe. 

Tilføj det søde tvist med sukker og sirup

Når det kommer til kaffe, er én ting sikkert. Der er stort set lige så mange holdninger til smagen, som der er kaffedråber i koppen. Nogle vil have den bitre smag, mens andre foretrækker koppen sødere. Nogle vil gerne have en stærk og intens kaffeoplevelse, mens andre gerne vil have en lettere smag. 

Og et af de steder, hvor kaffetilbehør virkelig kan hjælpe med smagen, er, når det kommer til muligheden for at gøre kaffen sødere. 

Det klassiske kaffetilbehør her er sukkeret. Med sukker kan du nemt tilføje sødme til din kaffe, indtil den rammer den helt rigtige smag for dig.

En anden måde at tilføje den søde smag til kaffen på er med sirup. Sirup kan som med sukker tilføje sødme til kaffen og give det perfekte tvist til din kaffe.

Tilbehøret kan gøre serveringen eksklusiv

Kaffen hører til på de fleste arbejdspladser, og skal du for eksempel holde et kundemøde, vil du ofte komme ud for at skulle servere en kop kaffe. 

Og selvom kaffen i sig selv nok bliver vel modtaget, så kan du faktisk tilføje kaffetilbehør for at gøre kaffeoplevelsen endnu mere eksklusiv. Dette kan du blandt andet opnå ved at servere kaffen i en flot kop, der passer til netop den kop kaffe, du serverer. Du kan nemlig både få espressokopper, cappuccinokopper og endda flotte glas til din caffe latte, som giver den helt rigtige caféfornemmelse. 

Men porcelænet er ikke den eneste måde at tilføje lidt eksklusivitet til kaffen. Kaffetilbehør i form af et stykke chokolade eller lignende giver også noget ekstra til serveringen og viser, at der er lagt tanke bag. 

Du kan desuden læse mere om, hvilke snacks du kan overveje at servere sammen med kaffen, i vores blogunivers. 

Få mere kaffeviden hos Merrild Lavazza

Du er nu nået i mål med vores blogindlæg om kaffetilbehør, men der er meget mere viden at komme efter hos Merrild Lavazza.

Vi har nemlig samlet en lang række spændende blogindlæg til dig, der gerne vil vide mere om kaffe til din arbejdsplads.

Hos Merrild Lavazza kan du blandt andet læse om, hvordan I bør opbevare kaffen på arbejdet, ligesom du også kan læse mere om vores gode råd til at gøre virksomhedskaffen mere bæredygtig.

Så hop ind på vores blogunivers allerede i dag, og læs med.


Læs også disse artikler:

Del 1: Kaffens historie

I del 1 i Nørdens Kafferejse dykker vi ned i kaffens historie. At kende kaffens historie giver dig en unik mulighed for at vise dine gæster, at du forstår dig på kaffe. 

Læs om kaffens historie her

¡Tierra! – kaffe der bidrager til en bedre verden 

Projektet ¡Tierra! startede i 2002 for at forbedre levevilkår, social udvikling og økonomisk vækst blandt kaffefarmere.

Læs om Tierra her

Det Bæredygtige Kaffetræ

Sådan gør du din køkken-profil mere bæredygtig: Gør det klimavenligt, tag socialt ansvar, bevar regnskoven og skån jordbruget.

Læs artiklen her

 


 

logo
bean

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg reservedele?

Ring eller mail:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Hvordan kontakter jeg jer?

Du kan kontakte os her:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08.00 - 16.00, og fredag fra 08.00 - 15.30.

Er det jer, der sælger den originale Merrild kaffe?

Ja, det er os der har den velkendte Merrild-kaffe i sortiment

Vi har både formalet kaffe, hele bønner og instant kaffe. Og vi kan også tilbyde økologisk og bæredygtig Merrild kaffe.

Sælger I kaffeautomater?

Ja, vi har et bredt udvalg af kaffeautomater

Vi har et sortiment, der dækker et bredt behov:

 - Espresso: manuel, fuldautomatisk, BLUE - lille men med stor smag

 - Filter: løsninger til filterbønner og filterbryg

 - Instant: hurtige kaffeløsninger uden at gå på krompomis med smagen

Bliv klogere på vores løsninger her.

Hvor lang tid tager levering?

Hvis du bestiller inden kl. 12.00, modtager du dine varer inden for 2 hverdage.

Sælger I også te?

Ja, det gør vi

Vi har den helt fantastiske Whittington te i sortiment - bliv inspireret.

Du finder også et bredt og velsmagende sortiment af Lipton teer hos os - kig med her.