Logo

Hvad kan man ellers bruge kaffen til?

LUGTFJERNER - Mange er vilde med duften af friskbrygget kaffe. Brug derfor kaffegrumsen som duftgiver, så der altid er en lækker duft af kaffe i rummet. Oplever du problemer med ildelugtende køleskab eller dårlig lugt i skoene efter én lang arbejdsdag, så brug kaffegrumsen til at neutralisere lugten.

Har fordærvede fødevare sat en ildelugtende lugt i dit køleskab, så kan dette løses ved at lade en skål med kaffegrums stå i køleskabet et par dage. Kaffegrumsen vil trække de ubehagelige lugte til sig, og i stedet sprede en behagelig kaffearoma i køleskabet. 

Efter en lang arbejdsdag forekommer det at skoene’s lugt bærer præg af dagens arbejde  – kom dette til livs med kaffegrums. Find en gammel sok, fyld den med tørret kaffegrums og læg den i dine sko à næste morgen skulle den dårlige lugt gerne være forsvundet.

 

RENGØRING - Har du trælse belægninger eller sæbeaflejringer siddende i fx køkkenvasken, så kan du med fordel benytte kaffegrums som skuremiddel.

Kaffegrumsets grynede tekstur giver en form for skuremiddel, der billigt og bæredygtigt giver dig en skinnende ren overflade.

 

RENS HÆNDERNE - Har du arbejdet med madvarer som fisk, løg eller hvidløg, der typisk efterlader hænderne lugtende heraf – så skrub hænderne i kaffegrums.

Kaffegrumsen neutraliserer lugten, fjerner stædigt snavs som olie og dej og pga. grumsets grynede tekstur har dette en eksfolierende effekt, der efterlader dine hænder dejlig bløde. 

 

KOMPOST - Kaffegrums indeholder nitrogen, der er et vigtigt næringsstof for planter.

Det kan derfor bruges ved dyrkning af økologisk frugt og grønt eller benyttes i kompostbunken, da det sætter gang i komposteringen og er samtidig med til at fjerne den dårlige lugt.

 

HUDPLEJE - Passer ingen af ovenstående forslag ind i din virksomhed eller køkken, men du trænger til lidt selvforkælelse, så kan kaffegrumset også bruges derhjemme.

Kaffegrumset har en dejlig eksfolierende effekt, der fjerner døde hudceller og efterlader olierne i kaffegrumset tilbage på huden og giver en lækker blød hud. Husk at skyl grundigt efter med vand.  

 

RESTER af kaffegrums fra filtre og kafferester fra kander og kolber tager ikke skade af at blive frosset ned. Kom det i fryseren - så kan du altid overraske dine gæster med spændende kaffe-opskrifter eller give bitter modspil til dine saucer og brød.

 

logo
bean

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg reservedele?

Ring eller mail:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Hvordan kontakter jeg jer?

Du kan kontakte os her:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08.00 - 16.00, og fredag fra 08.00 - 15.30.

Er det jer, der sælger den originale Merrild kaffe?

Ja, det er os der har den velkendte Merrild-kaffe i sortiment

Vi har både formalet kaffe, hele bønner og instant kaffe. Og vi kan også tilbyde økologisk og bæredygtig Merrild kaffe.

Sælger I kaffeautomater?

Ja, vi har et bredt udvalg af kaffeautomater

Vi har et sortiment, der dækker et bredt behov:

 - Espresso: manuel, fuldautomatisk, BLUE - lille men med stor smag

 - Filter: løsninger til filterbønner og filterbryg

 - Instant: hurtige kaffeløsninger uden at gå på krompomis med smagen

Bliv klogere på vores løsninger her.

Hvor lang tid tager levering?

Hvis du bestiller inden kl. 12.00, modtager du dine varer inden for 2 hverdage.

Sælger I også te?

Ja, det gør vi

Vi har den helt fantastiske Whittington te i sortiment - bliv inspireret.

Du finder også et bredt og velsmagende sortiment af Lipton teer hos os - kig med her.