Logo

Hvilke kaffekapsler skal du have til kontoret?

Der findes i dag mange måder at lave kaffe på. En af de hurtigste og nemmeste er kaffekapslerne. Med kaffekapslerne og en kompatibel maskine kan du hurtigt lave en kop kaffe uden at skulle finde bønner eller filter frem.

Med kaffekapslerne skal du blot putte en kaffekapsel i maskinen og tjekke, om der er fyldt vand på. Derefter er det oftest bare at trykke på knappen, og så klarer maskinen resten. 

Det lyder nemt og hurtigt, ikke? Men er der egentlig forskel på kaffekapsler, og hvad er de bedste kaffekapsler for jeres virksomhed? Det vil vi gøre dig klogere på i dette blogindlæg.

De bedste kaffekapsler til maskinen

Hvilke kaffekapsler der er de bedste for din virksomhed, kommer i første omgang meget an på, hvilken kaffemaskine I har. 

Det er nemlig vigtigt at huske på, at ikke alle kaffekapsler er kompatible med alle kaffemaskiner. Derfor er det som det første vigtigt at finde ud af, hvilken kaffemaskine jeres virksomhed har, og derefter skal I kigge på, hvilke kaffekapsler der er det bedste valg for jer.

Forskel på smag

Som med alt andet kaffe får du med kaffekapsler forskellig smag, alt efter hvad du vælger. Der er nemlig forskel på kapsler, og alt efter hvilken kaffekapsel du vælger, kan du få en mere mild og afbalanceret smag eller en mere intens og fyldig kaffe. 

Hvad der er de bedste kaffekapsler, afhænger derfor også i høj grad af jeres virksomhed, og hvilken smag I sætter pris på.

Det er også altid en god idé at huske på, at hvad der for dig er de bedste kaffekapsler, ikke nødvendigvis er de bedste kaffekapsler for din kollega. Smag er nemlig meget subjektivt, også når det kommer til kaffe. 

Derfor kan det være en rigtig god idé at have et bredt udvalg af kaffekapsler, så der er noget for enhver smag. Hvor du måske vil nyde den unikke og smagfulde Espresso Gold Selection med noter af honning og mandler, kan det være, at din kollega er mere til den intense, lækre og afbalancerede Espresso Top Class med noter af mørk chokolade og kanel.

Overvejer du en kaffeløsning med kaffekapsler?

Har du ikke allerede en kaffeløsning med kaffekapsler i din virksomhed, men overvejer du det, er der forskellige ting, som du bør overveje. Først og fremmest hvilken kaffemaskine arbejdspladsen skal have. 

Et godt sted at starte er at kigge på, om de kaffekapsler, som du kan få til din kaffemaskine, matcher de forventninger, som du og dine kolleger har til kaffen. 

De bedste kaffekapsler til netop jeres behov giver nemlig højst sandsynligt den bedste kaffeløsning med kapsler for jeres virksomhed. 

Har du og dine kolleger en meget bred og forskellig smag, kan det for eksempel være en fordel at vælge en kaffemaskine, der er kompatibel med et bredt udvalg af kaffesmage, så alle kolleger kan få en kop kaffe, som de sætter pris på.

Lavazza BLUE er den perfekte espressomaskine til kapsler

Er du på udkig efter en god espressomaskine til kaffekapsler, kan vi anbefale Lavazza BLUE. Med dette smarte kaffesystem har du og dine kolleger altid en friskbrygget espresso i høj kvalitet i nærheden. 

Lavazza Blue er et godt system, der passer til en lang række virksomheder, og som kan have en lang række fordele for dig og dine kolleger. Faktisk har vi samlet 30 fordele ved Lavazza BLUE på vores blog. 

Så kig ind, og bliv klogere på dette smarte system allerede i dag. Og er du i tvivl om, hvorvidt kaffebønner eller kaffekapsler er den rigtige løsning for din virksomhed? Så kan vi også gøre dig klogere på netop dette. 

I vores blogindlæg om netop dette emne kan du nemlig læse mere om konkrete forskelle ved disse to kaffetyper, så du kan træffe et velinformeret valg. Læs meget mere om forskelle på kaffebønner og kaffekapsler lige her.

Lad os hjælpe dig

Hvad end du er på udkig efter de bedste kaffekapsler for din virksomhed eller den helt rigtige kaffeløsning for dig og kollegerne, så sidder vi hos Merrild Lavazza klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Du er velkommen til at kontakte os. Så guider vi dig mod en løsning, som du og din virksomhed kan blive glade for.

Få mere kaffeviden hos Merrild Lavazza

Er du tørstig efter mere spændende viden fra kaffens vidunderlige verden? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Merrild Lavazza er vi glade for kaffe, og vi vil gerne dele viden om emnet med dig. Derfor har vi lavet et blogunivers, hvor vi har samlet nyheder, tips og tricks samt gode råd til din hverdag med kaffe.

Så hop ind for at læse med på vores blog allerede i dag, og bliv klogere på en lang række kafferelaterede emner.


Læs også disse artikler:

Del 1: Kaffens historie

I del 1 i Nørdens Kafferejse dykker vi ned i kaffens historie. At kende kaffens historie giver dig en unik mulighed for at vise dine gæster, at du forstår dig på kaffe. 

Læs om kaffens historie her

¡Tierra! – kaffe der bidrager til en bedre verden 

Projektet ¡Tierra! startede i 2002 for at forbedre levevilkår, social udvikling og økonomisk vækst blandt kaffefarmere.

Læs om Tierra her

Det Bæredygtige Kaffetræ

Sådan gør du din køkken-profil mere bæredygtig: Gør det klimavenligt, tag socialt ansvar, bevar regnskoven og skån jordbruget.

Læs artiklen her

 


 

logo
bean

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg reservedele?

Ring eller mail:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Hvordan kontakter jeg jer?

Du kan kontakte os her:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08.00 - 16.00, og fredag fra 08.00 - 15.30.

Er det jer, der sælger den originale Merrild kaffe?

Ja, det er os der har den velkendte Merrild-kaffe i sortiment

Vi har både formalet kaffe, hele bønner og instant kaffe. Og vi kan også tilbyde økologisk og bæredygtig Merrild kaffe.

Sælger I kaffeautomater?

Ja, vi har et bredt udvalg af kaffeautomater

Vi har et sortiment, der dækker et bredt behov:

 - Espresso: manuel, fuldautomatisk, BLUE - lille men med stor smag

 - Filter: løsninger til filterbønner og filterbryg

 - Instant: hurtige kaffeløsninger uden at gå på krompomis med smagen

Bliv klogere på vores løsninger her.

Hvor lang tid tager levering?

Hvis du bestiller inden kl. 12.00, modtager du dine varer inden for 2 hverdage.

Sælger I også te?

Ja, det gør vi

Vi har den helt fantastiske Whittington te i sortiment - bliv inspireret.

Du finder også et bredt og velsmagende sortiment af Lipton teer hos os - kig med her.