Logo

 

Kaffemaskine til kontor og kantine

 

Vidste du, at god kaffe kan være afgørende for dine medarbejders trivsel? Det overrasker mange, at kaffe og te er de medarbejdergoder, der bliver vurderet som højest værdsat på arbejdspladsen. Så hvorfor ikke byde dem på en god kop kaffe og derved øge velfærden blandt dine kollegaer på jeres arbejdsplads?
 

 

Vælg den rigtige kaffeløsning til virksomheden


Kaffeautomat, kaffemaskine, espressomaskine eller måske endda kaffekapsler; der er mange valg og muligheder, der skal holdes styr på, når du skal vælge en kaffemaskine til din virksomhed. Det er dog helt sikkert, at god kaffe og en driftssikker kaffemaskine er et must på en arbejdsplads – uanset størrelsen på virksomheden.

Hvad end du er på udkig efter en kaffemaskine til det lille kontor eller en kaffemaskine til kantiner, er der flere ting, som du skal tage stilling til, inden du vælger, hvilken løsning der er bedst for jer.

 

Trivsel på arbejdspladsen med god kaffe 

Vi har mange års erfaring med at levere driftssikre og bæredygtige kaffemaskiner til virksomheder og erhverv. Vi vil gerne hjælpe jer på vej med at finde den kaffeløsning, der passer bedst til jer, så du kan øge trivsel på arbejdspladsen med god kaffe.

 

Herunder kan du blive lidt klogere på, hvilke ting du skal være opmærksom på, når du skal vælge, hvilken type kaffeløsning der passer bedst til jeres virksomhed.

Driftssikkerhed og kvalitet

Første punkt er der ikke usikkerhed omkring. Kaffemaskinen skal være af ordentlig kvalitet, så den ikke går i udu i tide og utide. Dertil signalerer en kaffemaskine med kaffe af en god kvalitet investeringsvillighed i dine ansatte, og det kan styrke kulturen. Hvis I ønsker at styrke arbejdsglæden for jeres ansatte, er en kvalitetskaffemaskine et must. Dertil kommer driftssikkerhed, for det er vigtigt, at maskinen kører. Derfor er det altafgørende med en god kaffeløsning, hvor servicen er i top, hvis der skulle opstå problemer med jeres maskine.
 

Antal brugere

Der er stor forskel på, hvilken type kaffeløsning der passer til hvilken virksomhed. Derfor er det vigtigt, at I tager stilling til antallet af kopper, der skal brygges på daglig basis, så I ikke vælger en kaffemaskine med for lille kapacitet eller omvendt. Husk at indtænke spidsbelastningstidspunkter, og tænk også over, om I har kunder i huset, som helst ikke skal stå i kø til kaffemaskinen. Derfor kan det også være en god ide at tænke over, om I har en brugergruppe, der har behov for deres egen kaffemaskine. En mulighed kan også være at opstille små kapselmaskiner i mødelokaler, så I slipper for at skulle i kantinen og danne køer ved maskinen, når I har møder med kunder. Kaffeløsninger kan nemlig også være med til at optimere arbejdsgangen.
 

Bryggetid

Det er også vigtigt at tage stilling til bryggetiden pr. kop. Dette er afgørende, hvis I gerne vil undgå frustration på grund af ventetid, og hvis I gerne vil undgå, at der opstår køer ved kaffemaskinen.
 

Varianter

Der findes et hav af kaffevarianter, og der er sandsynligvis lige så mange kaffepræferencer, som der er medarbejdere på en arbejdsplads. Derfor er det vigtigt, at I tager stilling til, hvilke typer af kaffe der foretrækkes, og hvor mange varianter kaffeløsningen skal kunne tilbyde. Måske har I endda mange, der ikke drikker kaffe. Så vil det være en god ide også at tilbyde varm kakao og te. Og hvad med mælk? Skal det være frisk eller komme i pulverform?
 

Krav til tilslutning og vedligehold

Når I har taget stilling til kapacitet og varianter af kaffe, er det også nødvendigt at overveje nogle helt lavpraktiske ting i forbindelse med maskinen. Hvis I vil tilbyde frisk mælk til kaffen, er det for eksempel relevant at overveje, om der er mulighed for nedkøling i nærheden eller plads til en mælkekøler ved maskinen. Dertil skal I overveje følgende:
 

  • Er der mulighed for tilslutning til vand? Hvis I skal lave mange kopper om dagen, vil det være fordelagtigt med en fast vandtilslutning frem for en vandbeholder, som kræver tilsyn og genopfyldning.
     
  • Hvem skal stå for det praktiske omkring maskinen? Hvem skal rengøre maskinen, og hvor omfattende må denne proces være?
     
  • Hvor mange kvadratmeter og etager har I kontorer på? Får I brug for flere maskiner til at dække hele arealet? Hvis I har store kontorlandskaber, en stor kantine, flere etager og mange, der skal benytte maskinen, giver det nok bedst mening med flere maskiner, så der hverken dannes kø eller er langt til maskinen

Bæredygtighed

En sidste ting, der er værd at overveje, når I skal have en kaffeautomat på jobbet, er noget, der ligger os meget nært – nemlig bæredygtighed. Flere og flere går op i bæredygtighed og klimaaftryk, og vi er ingen undtagelse hos Merrild Lavazza. Vi er faktisk blandt de førende virksomheder, når det kommer til bæredygtighed og corporate responsibility. Derfor kan vi også hjælpe jer til at indtænke bæredygtighed, når I skal vælge kaffemaskinen til jeres kontor. Ud over at det er godt for miljøet at indtænke bæredygtighed i jeres kaffeløsning, så er det også god profilering over for medarbejdere og kunder, at I tager ansvar for bæredygtighed.

 

Skræddersyede kaffeløsninger til kontor og kantine

Der er mange vigtige ting at have med i sine overvejelser, når man skal finde den helt rigtige kaffemaskine til kontoret eller kantinen. Vi har konsulenter, der er specialiseret i at skræddersy kaffeløsninger – og de sidder klar til at hjælpe dig.

Vil du vide, hvordan vi kan hjælpe jer med at få en skræddersyet kaffeløsning til kontort eller kantinen? Vi tilbyder også gerne en uforpligtende kaffesmagning, så I kan afprøve vores kvalitetskaffer, inden I beslutter jer.


Skal vi tage en snak om jeres kaffebehov?

Kontakt os her og book en gratis kaffesmagning med en af vores kaffespecialister. 

 

logo
bean