Logo

Opdag, hvorfor te kan være det perfekte alternativ til kaffe på arbejdspladsen

Mange kender nok følelsen af en skøn kop kaffe til at starte arbejdsdagen. Men for nogle er kaffe ikke lige sagen, og her er der heldigvis gode alternativer. Derfor kan det være en god idé for jeres arbejdsplads at investere i te som en ekstra mulighed til morgenkaffen for medarbejderne. 

I dette blogindlæg vil vi derfor gøre dig klogere på, hvorfor te kan være det helt rigtige alternativ for dine medarbejdere.

Hvorfor vælge te?

Helt lavpraktisk er te meget godt for din krop på mange måder. Den kan bringe hyggen frem, når vinden blæser, og den kvikker både krop og sind.

Ligesom med kaffe er te ikke bare te. Der findes mange forskellige slags og et hav af smagsvarianter, og derfor kan du og dine kolleger garanteret finde noget for jer. 

Alternativ til dig, som ikke kan lide kaffe?

Måske er du en af dem, der ikke finder glæde i en varm kop kaffe, eller måske er det din kollega ved skrivebordet ved siden af dig, der rynker på næsen af kaffens duft. Uanset hvem det er, er det essentielt at have adgang til lækre og sundere alternativer til den traditionelle morgenkaffe.

Heldigvis er der ingen grund til at føle sig begrænset i valget af varme drikke, der kan hjælpe med at kickstarte din dag. 

Et besøg på Merrilds hjemmeside vil åbne døren til en verden af aromatiske og opkvikkende varme drikke, der er skræddersyet til enhver smagspræference. Her finder du et omfattende udvalg, der strækker sig fra klassiske tevarianter til mere eksotiske blandinger, der lover en smagseksplosion med hver eneste slurk.

 

Et lille fun fact:

Vidste du, at te ikke bare er en dejlig erstatning for kaffe, men også kan tilbyde en blid og opkvikkende effekt for at få dig i gang med dagen? Det skyldes, at te naturligt indeholder koffein, om end i mindre mængder end kaffe. Det betyder, at du kan nyde en varm kop te om morgenen og stadig få den lille ekstra energi til at hjælpe dig med at komme i gang.

Te til erhverv 

At introducere te i erhvervslivet kan ikke alene øge medarbejdernes trivsel, men også fremme et sundere og mere produktivt arbejdsmiljø. Her er yderligere udfoldelse af de potentielle fordele og tilføjelser til dine eksisterende punkter:

  1. Netværk og samarbejde: At holde en fast te-tid kan opfordre til mere interaktion og netværk mellem medarbejderne, hvilket kan føre til bedre samarbejde og teamdynamik.

  2. Kreativ stimulans: Nogle undersøgelser har vist, at theanin, en aminosyre fundet i te, kan stimulere kreativitet. At tilbyde en række teer kan derfor potentielt booste kreativ tænkning og problemløsning.

  3. Bæredygtighed: Mange te-mærker tilbyder nu bæredygtige og etisk fremskaffede produkter. Ved at vælge sådanne mærker kan virksomheder også fremme bæredygtighed og socialt ansvar.

  4. Øget energi og udholdenhed: Selvom te generelt indeholder mindre koffein end kaffe, kan det stadig give et mildt løft i energi og forbedre fokus uden de negative virkninger, som nogle mennesker oplever med højere koffeinindtag.

  5. Diversitet og inklusion: Ved at tilbyde en række teer fra forskellige kulturer og traditioner kan virksomheder fremme en kultur af diversitet og inklusion.

  6. Økonomisk fordelagtigt: Te er ofte mere økonomisk overkommelig sammenlignet med andre drikkevarer, og dermed kan virksomheder spare penge på deres driftsbudgetter.

  7. Forebyggelse af sygdomme: Regelmæssigt indtag af te er blevet associeret med en række sundhedsmæssige fordele, herunder en reduceret risiko for visse kroniske sygdomme, takket være dens antiinflammatoriske og antioxidante egenskaber.

Af disse grunde og mange andre kan te virkelig berige arbejdspladsen og hjælpe med at skabe en mere positiv, sund og produktiv arbejdskultur. Det er en investering i medarbejdernes velvære, der kan give betydelige afkast på lang sigt.

Hvad er bedst – te eller kaffe?

Mange siger, at te er sundere end kaffe, fordi den har færre kalorier og mindre koffein. Men både te og kaffe har gode ting for kroppen, hvis man ikke drikker for meget af det.

Det rigtige spørgsmål er måske ikke, hvad der er sundest, men hvad du bedst kan lide. Nogle elsker den stærke smag af kaffe, mens andre foretrækker den blødere smag af te.

Så hvad siger du? Er du mere til en varm kop te eller en friskbrygget kaffe?

Har du lyst til mere information?

Vi håber, at alle disse informationer har givet dig ny inspiration til, hvordan din kaffepause kan få et nyt twist. Så vil du forkæle dine medarbejdere endnu mere, har vi et håndplukket team klar til at hjælpe dig bedst muligt. 

Kontakt os her, hvis du har lyst til at høre mere.


Læs også disse artikler:

Del 1: Kaffens historie

I del 1 i Nørdens Kafferejse dykker vi ned i kaffens historie. At kende kaffens historie giver dig en unik mulighed for at vise dine gæster, at du forstår dig på kaffe. 

Læs om kaffens historie her

¡Tierra! – kaffe der bidrager til en bedre verden 

Projektet ¡Tierra! startede i 2002 for at forbedre levevilkår, social udvikling og økonomisk vækst blandt kaffefarmere.

Læs om Tierra her

Det Bæredygtige Kaffetræ

Sådan gør du din køkken-profil mere bæredygtig: Gør det klimavenligt, tag socialt ansvar, bevar regnskoven og skån jordbruget.

Læs artiklen her

 


 

logo
bean

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg reservedele?

Ring eller mail:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Hvordan kontakter jeg jer?

Du kan kontakte os her:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08.00 - 16.00, og fredag fra 08.00 - 15.30.

Er det jer, der sælger den originale Merrild kaffe?

Ja, det er os der har den velkendte Merrild-kaffe i sortiment

Vi har både formalet kaffe, hele bønner og instant kaffe. Og vi kan også tilbyde økologisk og bæredygtig Merrild kaffe.

Sælger I kaffeautomater?

Ja, vi har et bredt udvalg af kaffeautomater

Vi har et sortiment, der dækker et bredt behov:

 - Espresso: manuel, fuldautomatisk, BLUE - lille men med stor smag

 - Filter: løsninger til filterbønner og filterbryg

 - Instant: hurtige kaffeløsninger uden at gå på krompomis med smagen

Bliv klogere på vores løsninger her.

Hvor lang tid tager levering?

Hvis du bestiller inden kl. 12.00, modtager du dine varer inden for 2 hverdage.

Sælger I også te?

Ja, det gør vi

Vi har den helt fantastiske Whittington te i sortiment - bliv inspireret.

Du finder også et bredt og velsmagende sortiment af Lipton teer hos os - kig med her.