Logo

Vejledning til Kalea

Her finder du vejledning til din Kalea maskine.

Opfyldning af beholdere og rengøring af maskine findes som fil til udskrift her.

Er du mere til videoer, finder du dette længere nede på siden for generel rengøring af maskinen, rengøring af mælkedelene samt rengøring med espresso tabletter. Videoerne kan du også findes samlet i en playliste her.

Vil du gerne læse mere om Kalea maskinen, kan du gøre det her.

Videoerne kan ses i fuldskærms-visning ved at trykke på Youtube nederst i højre hjørne under afspilning af videoerne, hvorefter du dobbeltklikker på billedet.

 


 

 


 

logo
bean

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg reservedele?

Ring eller mail:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@merrild-kaffe.dk

Hvordan kontakter jeg jer?

Du kan kontakte os her:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@merrild-kaffe.dk

Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08.00 - 16.00, og fredag fra 08.00 - 15.30.

Er det jer, der sælger den originale Merrild kaffe?

Ja, det er os der har den velkendte Merrild-kaffe i sortiment

Vi har både formalet kaffe, hele bønner og instant kaffe. Og vi kan også tilbyde økologisk og bæredygtig Merrild kaffe.

Sælger I kaffeautomater?

Ja, vi har et bredt udvalg af kaffeautomater

Vi har et sortiment, der dækker et bredt behov:

 - Espresso: manuel, fuldautomatisk, BLUE - lille men med stor smag

 - Filter: løsninger til filterbønner og filterbryg

 - Instant: hurtige kaffeløsninger uden at gå på krompomis med smagen

Bliv klogere på vores løsninger her.

Hvor lang tid tager levering?

Hvis du bestiller inden kl. 12.00, modtager du dine varer inden for 2 hverdage.

Sælger I også te?

Ja, det gør vi

Vi har den helt fantastiske Whittington te i sortiment - bliv inspireret.

Accepter cookies på dette website

Ved at besøge www.merrild.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies her>
Du kan altid slette gemte cookies i dine browser indstillinger.

Accepter alle cookies