d. 31.03.20
Professionel kok og fødevarekonsulent, Casper Bøgeskov, har udviklet fire lækre opskrifter der bringer kaffe i spil på menukortet. Opskrifterne er udviklet som inspiration til dig, der til hverdag driver en café eller restaurant.
Tag et kig i vores mange opskrifter, hvor du finder masser af inspiration til, hvordan du bruger kaffe som råvare i madlavningen. På den måde mindsker du også madspild i bæredygtighedens tegn.
Sådan gør du din køkken-profil mere bæredygtig: Gør det klimavenligt, tag socialt ansvar, bevar regnskoven og skån jordbruget.
Her får du 8 gastronomiske tips til at anvende kaffe som smagsløfter fra morgen til midnat og alt det gode derimellem.
Vi vil have dobbelt op på nydelse, når det gælder gode kaffeoplevelser. Det handler mere og mere om at skabe rum for nydelse.
Ingen salg – kun god viden.
Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com
Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com
Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08.00 - 16.00, og fredag fra 08.00 - 15.30.
Vi har både formalet kaffe, hele bønner og instant kaffe. Og vi kan også tilbyde økologisk og certificeret Merrild kaffe.
Vi har et sortiment, der dækker et bredt behov:
- Espresso: manuel, fuldautomatisk, BLUE - lille men med stor smag
- Filter: løsninger til filterbønner og filterbryg
- Instant: hurtige kaffeløsninger uden at gå på krompomis med smagen
Vi har den helt fantastiske Whittington te i sortiment
Du finder også et bredt og velsmagende sortiment af Lipton teer hos os