Logo

Professionelle kaffeautomater til erhverv og industri

Leder du efter en kaffeløsning til virksomheden, er du landet det rigtige sted. Vi har kaffeautomater til alle typer virksomheder, kantiner, caféer, restauranter, hoteller, skoler osv.

Er du i tvivl om hvilken kaffemaskine du skal vælge, har vi lavet en guide til dig, hvor du får styr på det vigtigste.

 

Brug filteret og find den bedste kaffeløsning til dit behov

Vi ved, at det kan være svært at finde rundt i de mange forskellige kaffeautomater. Derfor har vi gjort det lidt lettere for dig.

I filteret herunder kan du indtaste, hvor kaffemaskinen skal bruges (fx kontor, restaurant eller hotel). Derudover kan du angive, hvor mange medarbejdere/ kunder kaffemaskinen skal servicere. Du kan også sortere på, hvilke drikke kaffemaskinen skal udskænke.  

Du er naturligvis altid velkommen til at ringe til os på 63 103 103 eller vi kan kontakte dig, så du kan få den helt rigtige rådgivning.

Varenr. 18300078

Wittenborg 9000 R&G

Kaffeautomat med stort drikkeudvalg - brygger på filterformalet kaffe

Kontakt os for mere information

Velegnet til:
Kontorer, hoteller, restauranter, kantiner, m.m.
Maks. kapacitet:
200 kopper om dagen
Udskænkningstid pr. kop:
43 sek.
Udskænkning i kande:
Ja
Udskænkningstid pr. kande:
5 min.
Drikkeudvalg:
Kaffe, cappuccino, wiener melange, caffé latte, espresso choko, kakao, kakao m. mælk og varmt vand.

9000 R&G indeholder et innovativt bryggesystem som leverer friskbrygbaserede drikke kombineret med et udvalg af instant ingredienser. Model 9000 tilbyder derfor en omfattende menu af drikke, der garanterer, at der kan leveres en drik for enhver smag. Automatens intuitive brugerinterface med kapacitivt keypad med 10 direkte valgtaster og multifarvedisplay gør 9000 ekstremt brugervenlig. LED-lys, der belyser automatens front gør, at automaten er både brugervenlig og energieffektiv. 9000 er en elegant automat i skandinavisk design, som vil forskønne sine omgivelser hvor end den placeres. 9000 R&G brygger på formalet kaffe.

Modelnavn
Wittenborg 9000 R&G + IN  
Drikkeudvalg
Kaffe, cappuccino, wiener melange, caffé latte, espresso choko, kakao, kakao m. mælk og varmt vand.  
Automatisk vandtilførsel
Ja  
Tilpasning af drikkeudvalg
Ja  
Regulering af styrke på kaffen
Ja  
Udskænkning af varmt vand
Ja  
Oplysning af udskænkningsområde
Ja  
Kop sensor
Ja  
Vægt uden produkter
70 kg  
Antal beholdere formalet kaffe
1  
Antal beholdere til instant produkter
3  
Kapacitet på beholder til formalet kaffe
kg  
Kapacitet på beholder til instant kaffe
2.7 kg  
Kapacitet på beholder til mælkepulver
2.7 kg  
Kapacitet på beholder til kakao
2.7 kg  
Strømtilslutning
230 V  
Elforbrug ved 230V
2300 W  
Sikring
13 Amp.  
Kræver afløb
Nej  
Mulighed for tilslutning af betalingsmodul
Ja  
Touch skærm
Ja  
WiFi forbindelse
Ja  
Mulighed for tilslutning af koldtvands unit
Ja  

Relaterede varer

Andre kunder har også kigget på

 

Kaffemaskinen - en essentiel løsning for virksomheder

Professionelle kaffemaskiner er en vigtig investering for virksomheder, der ønsker at tilbyde deres kunder eller medarbejdere kvalitetskaffe i verdensklasse. Disse kaffemaskiner er designet til at levere perfekt brygget kaffe i hver eneste kop ved hjælp af præcis kontrol over temperaturen, trykket og brygningstiden.

 

Ved at investere i en professionel kaffemaskine, kan virksomhederne sikre, at deres kaffe altid er af høj kvalitet og at deres kunder eller medarbejdere er tilfredse. Dette kan have en positiv effekt på virksomhedens omdømme og kan også tiltrække flere kunder. Der findes flere forskellige typer professionelle kaffemaskiner til virksomheder, såsom automatiske, semi-automatiske og manuelle espressomaskiner. Det er vigtigt at vælge den rigtige maskine til virksomhedens behov, og overveje faktorer som produktionsmængde, plads og budget. Kaffemaskinen kan også være med til at bidrage til det gode arbejdsmiljø, som for mange er en vigtig del at det at kunne lide at gå på arbejde. Kaffen kan f.eks. være samlingspunkt for hyggelige snakke mellem medarbejdere, og en anledning til at lære nye medarbejdere bedre at kende.

 

Hvad skal man overveje, når man vælger en kaffemaskine til sin virksomhed?

Når man vælger en professionel kaffemaskine til sin virksomhed, er det vigtigt at overveje flere faktorer for at sikre, at man vælger den rigtige maskine til ens behov. Her er nogle af de vigtigste faktorer, man bør overveje:

 

  • Produktionsbehov: Det er vigtigt at vurdere, hvor mange kaffe, der skal produceres hver dag, og hvor mange kunder eller medarbejdere, der vil blive betjent. Dette vil hjælpe med at bestemme, hvilken type kaffemaskine og størrelse, der er nødvendig for virksomheden. Skal maskinen f.eks. være tilgængelig for både medarbejdere, besøgende og kunder, eller er den placeret i personalerummet hvor kun nogle har adgang?

 

  • Pladsbehov: Det er også vigtigt at overveje, hvor meget plads, kaffemaskinen, vil optage i virksomheden. Det er vigtigt at sikre, at kaffemaskinen ikke fylder for meget, og at den passer ind i virksomhedens pladsmuligheder.Derudover kan placeringen af maskinen også overvejes i relation til det æstetiske udtryk af rummet, den skal stå i.

 

  • Budget: Det er også vigtigt at overveje det budget, man har til rådighed for at købe og vedligeholde en professionel kaffemaskine. Det er vigtigt at vælge en maskine, der passer til de økonomiske rammer og at undersøge de tilgængelige service- og vedligeholdelsesmuligheder, der også kan spille ind, når man undersøger hvad der er budget til.

 

  • Type virksomhed: Hvilken type virksomhed ejer man? er det en café, restaurant, hotel eller en kantine? Det er vigtigt at tage højde for dette, da det kan give en idé om antallet af kunder og den type kaffe man serverer. Det giver også mulighed for at vælge en kaffemaskine, der passer bedst til virksomhedens specielle behov. Eksempelvis, kan nogle kunder måske have forskellige forventninger til hvilken type kaffe de kan få på henholdsvis en café eller i en kantine.

 

 

Giv dine medarbejdere et klap på skulderen

 

Hvis din virksomhed ønsker at tilbyde den bedste kaffekvalitet til sine kunder eller medarbejdere, så kan en kaffemaskine altså hjælpe jer et godt stykke hen ad vejen. Det er et tiltag, der helt sikkert vil blive værdsat af medarbejderne og er en god måde at vise, at man værdsætter deres arbejde og selskab.

 

Mange undervurderer vigtigheden af at have en god kaffeløsning til virksomheden, men det kan være afgørende for et godt indtryk hos kunderne eller medarbejderne. Derfor bør man tage sig tid til at undersøge sine muligheder og vælge den rigtige professionelle kaffemaskine, som passer til virksomhedens behov.

 

Så ønsker du at give dine medarbejdere et skulderklap i form af en ekstra god oplevelse med kvalitetskaffe, kan du med fordel overveje at investere i en professionel kaffemaskine. Derudover kan det også være en fordel for nye kunder eller blot besøgende ved jeres virksomhed, der medvirker at alle får en god oplevelse med jeres virksomhed. Det kan altså være en god investering både økonomisk og for kundetilfredsheden.

logo
bean

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg reservedele?

Ring eller mail:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Hvordan kontakter jeg jer?

Du kan kontakte os her:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08.00 - 16.00, og fredag fra 08.00 - 15.30.

Er det jer, der sælger den originale Merrild kaffe?

Ja, det er os der har den velkendte Merrild-kaffe i sortiment

Vi har både formalet kaffe, hele bønner og instant kaffe. Og vi kan også tilbyde økologisk og bæredygtig Merrild kaffe.

Sælger I kaffeautomater?

Ja, vi har et bredt udvalg af kaffeautomater

Vi har et sortiment, der dækker et bredt behov:

 - Espresso: manuel, fuldautomatisk, BLUE - lille men med stor smag

 - Filter: løsninger til filterbønner og filterbryg

 - Instant: hurtige kaffeløsninger uden at gå på krompomis med smagen

Bliv klogere på vores løsninger her.

Hvor lang tid tager levering?

Hvis du bestiller inden kl. 12.00, modtager du dine varer inden for 2 hverdage.

Sælger I også te?

Ja, det gør vi

Vi har den helt fantastiske Whittington te i sortiment - bliv inspireret.

Du finder også et bredt og velsmagende sortiment af Lipton teer hos os - kig med her.