Den nøje udvælgelse af de økologiske bønner danner grundlaget for en sød og elegant espresso med et fløjsagtigt crema og en dejlig eftersmag. Kaffen har noter af honning og tørrede frugter med en behagelig eftersmag af chokolade.
Kaffen er langsomt og nænsomt ristet.
Den fyldige krop dannes af den vaskede Robusta og naturlige Arabica. Den naturlige og vaskede Arabica bringer sødmen, og blendet skaber en perfekt balance mellem noter af honning, tørrede frugter og chokolade.
Brygning
Dosering: 16 +/- 1g kværnet kaffe pr. double-shot
Vægt: 20-25g færdigbrygget kaffe i koppen
Vandtemperatur: 91 +/- 1 grad ved brygning
Bryggetid: Kaffen skal løbe i 25-30 sek. - 20 sek. efter første dryp
Filterkaffe
En kraftig økologisk filterkaffe - findes både som formalet og hele bønner. Den nøje udvælgelse af de bedst vaskede og naturlige Arabica-bønner fra bjergene i Central- og Sydamerika samt Afrika, giver en fyldig filterkaffe med noter af ristet brød, hasselnødder og kiks.