Logo

Privatlivspolitik

I henhold til Europa-Parlamentets og Rådets Forordning (EU) 2016/679 (i det følgende benævnt "Forordningen"), informerer vi dig om, at de personlige data, du leverer (i det følgende "Personlige data"), vil blive behandlet af Merrild Lavazza, Erritsø Møllebanke 3, 7000 Fredericia (i det følgende "Merrild") og fra virksomheder, der tilhører Lavazza-gruppen som beskrevet nedenfor.

 

Dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med principperne om retfærdighed, lovlighed, gennemsigtighed, begrænsning af formål og opbevaring, dataminimering, nøjagtighed, integritet og privatlivets fred i overensstemmelse med bestemmelserne i Forordningen. 

 

Dataansvarlig: Merrild Lavazza (" Merrild Lavazza" og/eller "Dataansvarlig") med adresse på Erritsø Møllebanke 3, 7000 Fredericia, i form af den person, der for tiden er den juridiske repræsentant. 

Databeskyttelsesansvarlig: Den dataansvarlige har udpeget en databeskyttelsesansvarlig (DPO), som kan kontaktes på e-mailadressen PrivacyDPO@lavazza.com

Databehandler: Behandleren af ​​personoplysningerne er følgende Green Click Media, DynamicWeb, Opening, der håndterer indsamling og overførsel af personoplysninger til os.

Behandlede data: i) Almindelige oplysninger (navn, efternavn); ii) kontaktinformation (Adresse, e-mail, telefonnummer).

 

Formål og juridisk grundlag for behandling

  • Marketing: med dit forudgående samtykke kan vi behandle dine person data til at sende personlig kommerciel kommunikation om vores produkter, tjenester, kampagner, for at invitere dig til at deltage i vores events og salgsfremmende initiativer samt til at abonnere på vores nyhedsbrev.  Det juridiske grundlag for behandling er Samtykket fra den registrerede person, som kan tilbagekaldes når som helst.

 

  • Profileringsaktiviteter: Med dit forudgående samtykke kan vi behandle dine personoplysninger med det formål at profilere os f.eks. analysere eller forudsige dine præferencer, potentielle vaner og forbrugervalg for at tilbyde dig personlige produkter, tjenester, kampagner og kommerciel kommunikation. Det juridiske grundlag for behandling er Samtykket fra den registrerede person, som kan tilbagekaldes når som helst.

 

Profileringsaktiviteter kan også udføres via vores tredjepartscookies.Vi indbyder dig til at læse vores Cookiepolitik. Denne behandling kan udføres under forudsætning af, at du giver dit yderligere specifikke samtykke, som er valgfrit.

 

  • Statistisk analyse: De person data, som du leverer gennem interaktionen med Merrild, vil blive lageret i vores database og vil blive brugt til at udføre statistiske analyser på et aggregeret niveau  med udgangspunkt i sammensætningen af ​​selve databasen. Det juridiske grundlag for behandling er den data ansvarliges legitime interesse for controlleren.

 

Lagering af data

  • De personoplysninger, du har angivet gemmes i vores database i en periode på højst 24 måneder til markedsføringsformål og 12 måneder til profilformål og 24 måneder til statistisk analyse.

 

Sikkerhed ved behandling. Dataene behandles med de værktøjer og metoder, der anses for passende for at beskytte sikkerheden og fortroligheden af ​​personoplysninger og kan udføres enten manuelt eller ved hjælp af elektroniske eller automatiserede processer, og vil omfatte alle de handlinger, der kræves i henhold til lovgivningen og er nødvendige for den pågældende behandling 

 

Den registreredes rettigheder. På ethvert tidspunkt kan du få adgang til dine personlige data, anmode om ændring, opdatering eller sletning eller modsætte sig brugen af ​​dem ved at skrive til PrivacyDPO@lavazza.com eller den dataansvarlige.

 

Den komplette privatlivspolitik omkring behandling af dine personoplysninger som Merrild foretager er tilgængelig på vores hjemmeside www.merrild.dk.

 

 

 

 

 

logo
bean