Tak til kunder & gæster, der kiggede forbi os på Foodexpo 2018 messen. Vi glæder os over de mange besøg, og de gode samtaler vi havde.
Fremtidens kaffeløsninger på arbejdsplasden, i restauranten, på hotellet og caféen byder på mere bæredygtighed og krav til pålidelige og ikke mindst fleksible løsninger. Det er nogle af disser erfaringer, vi bestræber os på at dele ud af.
Vi fik blandt andet demonstreret vores fantastiske BLUE koncept med autentisk easy-serve kapsel-kaffe, og tog Jer med på en rejse med økologisk og bæredygtig kaffe, som ligger os meget på hjerte.
Vi vil gerne sige tak for alle jeres brug-op tips, og ønske tillykke til vinderne af vores goodie-bag konkurrence, som blev: Lola Mortensen, Carsten Andersen, Didde Lind Steffer, Lise-Lotte Jenen og Lene Hansen. Vidste du f.eks., at du kunne bruge udspredt kaffegrums til at holde dræbersnegle væk fra haven, men at det samtidig tiltrækker orme til fisketuren? Dræbersnegle gider ikke kravle henover det, men ormene elsker det!
Vinderen af vores nyhedsbrevkonkurrence, hvor man kunde vinde kaffe og en Chemex kande, blev Marianne Christensen, Åse Vinther, Suni Jensen, Lykke Thorlund Jensen og Kim Hamborg Sjørup. Hvis du også er interesseret i at modtage lækre kaffetips i din mailboks, kan du tilmelde dig her.
Vil du også have moderniseret og optimeret dit kaffemiljø, er du mere end velkommen til at kontakte os os her.