Logo

White Guide 2018:
Årets Kaffeoplevelse og Årets Unge Kokketalent 

Den 21. november var Lavazza med til at sætte præg på den danske gastronomiscene, hvor White Guide's årlige prisuddeling fandt sted. Her blev en lang række priser uddelt, hvoraf Lavazza var med til overrække priserne for Årets Kaffeoplevelse og Årets Unge Kokketalent.

 

Årets Kaffeoplevelse

Prisen for Årets Kaffeoplevelse modtages af en restaurant, som "i særlig grad har udmærket sig ved et ambitiøst arbejde med kaffe - både i kop og i og til maden". I fokus for bedømmelsen er valg af leverandører & producenter samt brygningen, håndteringen og præsentationen.

De nominerede: 108, Geranium og Kadeau København

Stort tillykke til Restaurant 108, som blev årets vinder med følgende begrundelse: "Den tidligere baristaverdensmester, Tim Wendelboe, har i dag slået sig på at producere kaffe, der er så lysristet, som det lader sig gøre. Derved bevares størstedelen af de vidt forskellige frugtnuancer, der, afhængig af art, er i bærrene. På 108 fremelskes ganske syrlige og sarte kaffer, som er helt vinøse i deres udtryk, mens kaffens krop er mere spinkel og nogle af de karakteristiske mørkbrændte noter ikke er så udtalte. Alle baristaerne er veluddannede, rutinerede og bidrager gerne med at matche kaffevarianterne med både desserter, petit four og avec. En overlegen kaffeoplevelse med gæsten i fokus."

 


 

Årets Unge Kokketalent

For prisen som Årets Unge Kokketalent, går hæderen til en kok under 30 år, som "vedvarende og på et ekstraordinært højt niveau har præsteret at træde ind på Kongerigets restaurantscene." Det kræver både nytænkning og håndværksmæssig tæft i særklasse.

De nominerede: Jacob Burmølle-Jensen, Christian Gadient og Poul Andrias Ziska.

Stort tillykke til Poul Andrias Ziska, som blev årets vinder med følgende begrundelse: ”Både på toprestauranten Koks og i forbindelse med vinterhalvårets pop-ups i udlandet præsterer Poul Andrias Ziska på overlegen vis at overbevise om sit ubestridte talent. Han har en overlegen evne til at fremelske helt unikke smagsoplevelser med udgangspunkt i håndhøstede lokale råvarer. Poul Andrias sikrer, at Koks’ køkken stabilt leverer smagsoplevelser i Global Mesterklasse. Poul er nutiden – og fremtiden.”

Læs mere på www.whiteguide.dk

logo
bean

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg reservedele?

Ring eller mail:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Hvordan kontakter jeg jer?

Du kan kontakte os her:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08.00 - 16.00, og fredag fra 08.00 - 15.30.

Er det jer, der sælger den originale Merrild kaffe?

Ja, det er os der har den velkendte Merrild-kaffe i sortiment

Vi har både formalet kaffe, hele bønner og instant kaffe. Og vi kan også tilbyde økologisk og bæredygtig Merrild kaffe.

Sælger I kaffeautomater?

Ja, vi har et bredt udvalg af kaffeautomater

Vi har et sortiment, der dækker et bredt behov:

 - Espresso: manuel, fuldautomatisk, BLUE - lille men med stor smag

 - Filter: løsninger til filterbønner og filterbryg

 - Instant: hurtige kaffeløsninger uden at gå på krompomis med smagen

Bliv klogere på vores løsninger her.

Hvor lang tid tager levering?

Hvis du bestiller inden kl. 12.00, modtager du dine varer inden for 2 hverdage.

Sælger I også te?

Ja, det gør vi

Vi har den helt fantastiske Whittington te i sortiment - bliv inspireret.

Du finder også et bredt og velsmagende sortiment af Lipton teer hos os - kig med her.

Accepter cookies på dette website

Ved at besøge www.merrild.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies her>
Du kan altid slette gemte cookies i dine browser indstillinger.

Accepter alle cookies