Logo

Juletips fuld af kaffekærlighed

Kaffe er en ressource, der sagtens kan ”om-trylles” i det spild-bevidste kantine- og kontorkøkken.

Her får du en håndfuld spild-stoppere, der er krydret med julestemning.

 

 

Konfekttip

Hvide Snebolde med mørk indre af Kaffemarcipan og Svesker

Ingen december uden KONFEKT. Brug en kafferest og sæt 200 gram hakkede svesker i blød, så de lige er dækket af kaffe. Lad det trække på køl i mindst 5 timer og bland det i 200 gram marcipan og 1 dl flormelis. Tril til kugler og overtræk med hvid chokolade og tril i kokosmel. Kom evt. i forskelligfarvede små konfektforme.

 

Mødetip

JuleChok med kaffe og appelsin

Fejr det er ADVENT og servér fx varme og hyggelige møde-overraskelser. Kom lidt kaffe op i et krus og top op med varm chokolade og appelsinvendt fløde øverst. Kom evt. en kanelstang i som stemningsgivende rørepind.
 

Frokosttip

Kaffekrydret marinade velegnet til jule-gris

Lad det SMAGE AF JUL. Brug kaffe som smagspift i marinader til pensling af fx jule-koteletter eller julestege! 2 kg egner sig fint til at blive penslet i en marinade af 1 liter kaffe, 1 spsk. grov sennep, 1 hakket løg, 2 spsk. brun farin, 2 tsk. fennikel, 2 tsk. stødt anis og 2 spsk. chiliolie. Marinér eller pensl kødet undervejs i stegeprocessen. Perfekt til fx juleklassikeren grønlangkål.

 

Pause-tip

KaffeShake med banan og kardemomme (efter blend-og-servér princippet)

Tip til ”brune bananer og rester af kaffe”. Kom 2 dl kold kaffe, 1 dl mælk, 1 spsk. kakaopulver, 1/2 tsk. kardemomme, 1 banan i skiver, 2 dadler i skiver, 1 nip salt og en håndfuld isterninger op i en blender. Blend, servér og anret med sorte sugerør – og måske med et par hele espresso-bønner på toppen.

 

Gå-hjem-tips

Pebernødde-trifli med ingefær og mandarin

Afsæt tid til flere JULEHYGGELIGE-KOLLEGA-TRÆF i løbet af december, og sæt fx et sødt punktum på arbejdsugen. Brug en rest pebernødder i kombi med en kafferest. Overhæld pebernødderne med kaffen, så de er helt overdækket, og kom det i bunden af et lille patentglas. Læg derpå et lag vanilje-mascarpone, der er vendt med ingefær. Kom ”taglagte” mandarinbåde på toppen. Haps for en sød-gå-hjem-dessert, lavet på en rest kaffe!

 

logo
bean

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg reservedele?

Ring eller mail:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@merrild-kaffe.dk

Hvordan kontakter jeg jer?

Du kan kontakte os her:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@merrild-kaffe.dk

Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08.00 - 16.00, og fredag fra 08.00 - 15.30.

Er det jer, der sælger den originale Merrild kaffe?

Ja, det er os der har den velkendte Merrild-kaffe i sortiment

Vi har både formalet kaffe, hele bønner og instant kaffe. Og vi kan også tilbyde økologisk og bæredygtig Merrild kaffe.

Sælger I kaffeautomater?

Ja, vi har et bredt udvalg af kaffeautomater

Vi har et sortiment, der dækker et bredt behov:

 - Espresso: manuel, fuldautomatisk, BLUE - lille men med stor smag

 - Filter: løsninger til filterbønner og filterbryg

 - Instant: hurtige kaffeløsninger uden at gå på krompomis med smagen

Bliv klogere på vores løsninger her.

Hvor lang tid tager levering?

Hvis du bestiller inden kl. 12.00, modtager du dine varer inden for 2 hverdage.

Sælger I også te?

Ja, det gør vi

Vi har den helt fantastiske Whittington te i sortiment - bliv inspireret.

Accepter cookies på dette website

Ved at besøge www.merrild.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies her>
Du kan altid slette gemte cookies i dine browser indstillinger.

Accepter alle cookies