Logo

Professionelle kaffeautomater til erhverv og industri

Leder du efter en kaffeløsning til virksomheden, er du landet det rigtige sted. Vi har kaffeautomater til alle typer virksomheder, kantiner, caféer, restauranter, hoteller, skoler osv.

Er du i tvivl om hvilken kaffemaskine du skal vælge, har vi lavet en guide til dig, hvor du får styr på det vigtigste.

 

Brug filteret og find den bedste kaffeløsning til dit behov

Vi ved, at det kan være svært at finde rundt i de mange forskellige kaffeautomater. Derfor har vi gjort det lidt lettere for dig.

I filteret herunder kan du indtaste, hvor kaffemaskinen skal bruges (fx kontor, restaurant eller hotel). Derudover kan du angive, hvor mange medarbejdere/ kunder kaffemaskinen skal servicere. Du kan også sortere på, hvilke drikke kaffemaskinen skal udskænke.  

Du er naturligvis altid velkommen til at ringe til os på 63 103 103 eller vi kan kontakte dig, så du kan få den helt rigtige rådgivning.

Varenr. 18000567

LB4723

Lækker manuel kapsel espressomaskine til caféen, hotellet eller restauranten

Kontakt os for mere information

Velegnet til:
Caféer, hoteller og restauranter. Den er meget robust og driftssikker – og den passer godt til ethvert professionelt behov
Maks. kapacitet:
140 kopper pr. dag
Drikkeudvalg:
Espresso, espresso macchiato, cappuccino, caffè latte, varmt vand og varm mælk

Nu endnu bedre! Espressomaskinen LB4723 er blevet genintroduceret med bedre ydeevne og nyt moderne design. Kapsel konceptet gør det nemmere at servere autentisk espresso, espresso macchiato, cappuccino, café latte og hot milk. Nu kan de kapacitive knapper programmeres, og det nye Easy-Milk auto-steamer system kan levere lækker mælkeskum ved to temperaturer samt opvarme mælk automatisk. Kaffemaskinen har kopvarmer samt justerbare dispensere til alle kopstørrelser, og kan desuden udskænke varmt vand.

Modelnavn
LB 4723 Restyled Easy Milk, 1 Group  
Drikkeudvalg
Espresso, espresso macchiato, cappuccino, caffè latte, varmt vand og varm mælk  
Automatisk vandtilførsel
Ja  
Regulering af styrke på kaffen
Ja  
Udskænkning af varmt vand
Ja  
Kopvarmer
Ja  
Steamer
Auto  
Vægt uden produkter
kg  
Strømtilslutning
400 V  
Elforbrug ved 230V
3000 W  
Sikring
7.5 Amp.  
Kræver afløb
Ja  
Dybde forbrugerenhed
cm  
Bredde forbrugerenhed
cm  
Højde forbrugerenhed
cm  

Relaterede varer

Andre kunder har også kigget på

 

Kaffemaskinen - en essentiel løsning for virksomheder

Professionelle kaffemaskiner er en vigtig investering for virksomheder, der ønsker at tilbyde deres kunder eller medarbejdere kvalitetskaffe i verdensklasse. Disse kaffemaskiner er designet til at levere perfekt brygget kaffe i hver eneste kop ved hjælp af præcis kontrol over temperaturen, trykket og brygningstiden.

 

Ved at investere i en professionel kaffemaskine, kan virksomhederne sikre, at deres kaffe altid er af høj kvalitet og at deres kunder eller medarbejdere er tilfredse. Dette kan have en positiv effekt på virksomhedens omdømme og kan også tiltrække flere kunder. Der findes flere forskellige typer professionelle kaffemaskiner til virksomheder, såsom automatiske, semi-automatiske og manuelle espressomaskiner. Det er vigtigt at vælge den rigtige maskine til virksomhedens behov, og overveje faktorer som produktionsmængde, plads og budget. Kaffemaskinen kan også være med til at bidrage til det gode arbejdsmiljø, som for mange er en vigtig del at det at kunne lide at gå på arbejde. Kaffen kan f.eks. være samlingspunkt for hyggelige snakke mellem medarbejdere, og en anledning til at lære nye medarbejdere bedre at kende.

 

Hvad skal man overveje, når man vælger en kaffemaskine til sin virksomhed?

Når man vælger en professionel kaffemaskine til sin virksomhed, er det vigtigt at overveje flere faktorer for at sikre, at man vælger den rigtige maskine til ens behov. Her er nogle af de vigtigste faktorer, man bør overveje:

 

  • Produktionsbehov: Det er vigtigt at vurdere, hvor mange kaffe, der skal produceres hver dag, og hvor mange kunder eller medarbejdere, der vil blive betjent. Dette vil hjælpe med at bestemme, hvilken type kaffemaskine og størrelse, der er nødvendig for virksomheden. Skal maskinen f.eks. være tilgængelig for både medarbejdere, besøgende og kunder, eller er den placeret i personalerummet hvor kun nogle har adgang?

 

  • Pladsbehov: Det er også vigtigt at overveje, hvor meget plads, kaffemaskinen, vil optage i virksomheden. Det er vigtigt at sikre, at kaffemaskinen ikke fylder for meget, og at den passer ind i virksomhedens pladsmuligheder.Derudover kan placeringen af maskinen også overvejes i relation til det æstetiske udtryk af rummet, den skal stå i.

 

  • Budget: Det er også vigtigt at overveje det budget, man har til rådighed for at købe og vedligeholde en professionel kaffemaskine. Det er vigtigt at vælge en maskine, der passer til de økonomiske rammer og at undersøge de tilgængelige service- og vedligeholdelsesmuligheder, der også kan spille ind, når man undersøger hvad der er budget til.

 

  • Type virksomhed: Hvilken type virksomhed ejer man? er det en café, restaurant, hotel eller en kantine? Det er vigtigt at tage højde for dette, da det kan give en idé om antallet af kunder og den type kaffe man serverer. Det giver også mulighed for at vælge en kaffemaskine, der passer bedst til virksomhedens specielle behov. Eksempelvis, kan nogle kunder måske have forskellige forventninger til hvilken type kaffe de kan få på henholdsvis en café eller i en kantine.

 

 

Giv dine medarbejdere et klap på skulderen

 

Hvis din virksomhed ønsker at tilbyde den bedste kaffekvalitet til sine kunder eller medarbejdere, så kan en kaffemaskine altså hjælpe jer et godt stykke hen ad vejen. Det er et tiltag, der helt sikkert vil blive værdsat af medarbejderne og er en god måde at vise, at man værdsætter deres arbejde og selskab.

 

Mange undervurderer vigtigheden af at have en god kaffeløsning til virksomheden, men det kan være afgørende for et godt indtryk hos kunderne eller medarbejderne. Derfor bør man tage sig tid til at undersøge sine muligheder og vælge den rigtige professionelle kaffemaskine, som passer til virksomhedens behov.

 

Så ønsker du at give dine medarbejdere et skulderklap i form af en ekstra god oplevelse med kvalitetskaffe, kan du med fordel overveje at investere i en professionel kaffemaskine. Derudover kan det også være en fordel for nye kunder eller blot besøgende ved jeres virksomhed, der medvirker at alle får en god oplevelse med jeres virksomhed. Det kan altså være en god investering både økonomisk og for kundetilfredsheden.

logo
bean

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg reservedele?

Ring eller mail:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Hvordan kontakter jeg jer?

Du kan kontakte os her:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08.00 - 16.00, og fredag fra 08.00 - 15.30.

Er det jer, der sælger den originale Merrild kaffe?

Ja, det er os der har den velkendte Merrild-kaffe i sortiment

Vi har både formalet kaffe, hele bønner og instant kaffe. Og vi kan også tilbyde økologisk og bæredygtig Merrild kaffe.

Sælger I kaffeautomater?

Ja, vi har et bredt udvalg af kaffeautomater

Vi har et sortiment, der dækker et bredt behov:

 - Espresso: manuel, fuldautomatisk, BLUE - lille men med stor smag

 - Filter: løsninger til filterbønner og filterbryg

 - Instant: hurtige kaffeløsninger uden at gå på krompomis med smagen

Bliv klogere på vores løsninger her.

Hvor lang tid tager levering?

Hvis du bestiller inden kl. 12.00, modtager du dine varer inden for 2 hverdage.

Sælger I også te?

Ja, det gør vi

Vi har den helt fantastiske Whittington te i sortiment - bliv inspireret.

Du finder også et bredt og velsmagende sortiment af Lipton teer hos os - kig med her.