Logo

Kaffecocktails med Monin sirup

d. 19.05.2020

Findes der noget bedre end en iskold cocktail på en lun forårsaften? Ikke hvis du spørger os – og især ikke, hvis du laver den iskolde cocktail med et spark af smagfuld espresso. 

I samarbejde med Monin sirup har vi udviklet 7 lækre cocktails, som er perfekte til en lun forårsaften. Tilbyd dine gæster en kaffecocktail i stedet for aftenkaffen – eller udvid drinkskortet med de skønne cocktails. Dine gæster vil elske dig for at tilbyde kaffe på en ny måde! 

 

Espresso Lemonade m. Mango

Espresso Lemonade med Mango

Glas med isterninger
2 cl. Cloudy Lemonade
1 cl. Mango sirup
12 cl. Danskvand el. Tonic
1 espresso (30 ml.) på toppen

Omrøres før den drikkes.

Espresso Lemonade m. Pink Grape

Espresso Lemonade m. Pink Grape

Glas med isterninger
2 cl. Cloudy Lemonade
1 cl. Pink Grape sirup
12 cl. Danskvand el. Tonic
1 espresso (30 ml.) på toppen
Tip: Skal den bruges som en drink, kan man tilsætte gin.

Omrøres før den drikkes.

Espresso Lemonade m. Passionsfrugt

Espresso Lemonade med Passionsfrugt 

Glas med isterninger
2 cl. Cloudy Lemonade
1 cl. Passion sirup
12 cl. Danskvand el. Tonic
1 espresso (30 ml.) på toppen

Omrøres før den drikkes.

Espresso m. Mango

Espresso m. Mango

Glas med isterninger
3 cl. Mango sirup
12 cl. Danskvand el. Tonic
1 espresso (30 ml.) på toppen
1 strimmel lime i glasset (klem lidt saft ud først)

Omrøres før den drikkes.

Iskaffe

Iskaffe

1,5 cl. Salted Karamel sirup
12 cl. Mælk, steamet i 3-4 sekunder (giver lidt skum på toppen at steame, kan undlades)
1 espresso (30 ml.)

Omrøres før den drikkes.

Pink Lemonade

Pink Lemonade

Glas med isterninger
2 cl. Cloudy Lemonade
1 cl. Pink Grape sirup
16 cl. Danskvand 

Omrøres før den drikkes.

Classic Lemonade

Classic Lemonade

Glas med isterninger
3 cl. Cloudy Lemonade
12 cl. Danskvand
2 skriver citron lægges i hver sin side nede i glasset

Omrøres før den drikkes.

Find flere lækre kaffe-opskrifter

Tag et kig i vores mange opskrifter, hvor du finder en masse lækre kaffedrikke. Her kan du også finde inspiration til, hvordan du bruger kaffe som råvare i madlavningen. På den måde mindsker du også madspild i bæredygtighedens tegn.  

Se alle vores opskrifter her.


Læs også disse artikler:

Café opskrifter
– Sådan kan kaffe spille en større rolle på dit menukort

Professionel kok og fødevarekonsulent, Casper Bøgeskov, har udviklet fire lækre opskrifter der bringer kaffe i spil på menukortet. 

Se opskrifterne her.

Cappuccino, Caffè Latte eller Americano ... Kender du forskellen?

Med denne kaffeguide får du styr på de forskellige kaffedrikke – så du kan sætte de rigtige ord på og give din kunde en god (kaffe)oplevelse.

Læs kaffeguiden her.

Det Bæredygtige Kaffetræ

Sådan gør du din køkken-profil mere bæredygtig: Gør det klimavenligt, tag socialt ansvar, bevar regnskoven og skån jordbruget.

Læs artiklen her

 


 

logo
bean

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg reservedele?

Ring eller mail:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Hvordan kontakter jeg jer?

Du kan kontakte os her:

Telefon:+45 63 103 103
Email: kundeservice@lavazza.com

Vi har åbent mandag-torsdag kl. 08.00 - 16.00, og fredag fra 08.00 - 15.30.

Er det jer, der sælger den originale Merrild kaffe?

Ja, det er os der har den velkendte Merrild-kaffe i sortiment

Vi har både formalet kaffe, hele bønner og instant kaffe. Og vi kan også tilbyde økologisk og bæredygtig Merrild kaffe.

Sælger I kaffeautomater?

Ja, vi har et bredt udvalg af kaffeautomater

Vi har et sortiment, der dækker et bredt behov:

 - Espresso: manuel, fuldautomatisk, BLUE - lille men med stor smag

 - Filter: løsninger til filterbønner og filterbryg

 - Instant: hurtige kaffeløsninger uden at gå på krompomis med smagen

Bliv klogere på vores løsninger her.

Hvor lang tid tager levering?

Hvis du bestiller inden kl. 12.00, modtager du dine varer inden for 2 hverdage.

Sælger I også te?

Ja, det gør vi

Vi har den helt fantastiske Whittington te i sortiment - bliv inspireret.

Du finder også et bredt og velsmagende sortiment af Lipton teer hos os - kig med her.