Logo

Sådan brygger du en perfekt kop kaffe

 

  1. Bryggeudstyret skal altid være helt rent
  2. Brug altid frisk, koldt vand
  3. Brug vand, der er gået af kog. Kogende vand vil skolde kaffen og forringe smagen
  4. Vælg rigtig formaling
    • Grovformalet = stempelkande
    • Mellemformalet = filterkaffe
    • Fintformalet = espresso
  5. Vælg rigtig dosering – vi anbefaler 6-7 g pr. kop a 150 ml
  6. Anvend kaffen indenfor 14 dage efter åbning. Efter åbning lukkes posen omhyggeligt og opbevares i lufttæt beholder
  7. Server straks efter brygningen, så du kan nyde den fulde smag og aroma

 

 


 

logo
bean

Ofte stillede spørgsmål

Accepter cookies på dette website

Ved at besøge www.merrild.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies her>
Du kan altid slette gemte cookies i dine browser indstillinger.

Accepter alle cookies